En ny vektet spotfunksjon benytter ansiktgjenkjenning til å legge en optimal fargetone over hele bildet. En selektiv tonekontroll gir naturlige detaljer i høylys og skyggepartier, "Auto Microcontrast Mode" gir bildene automatisk naturlig kontrast med ett klikk, uten å påvirke ansikter og bildestøy. 

Den nye anti-røde-øyne-funksjonen bruker ansiktgjenkjenning til å ta bort røde øyne på flere personer med ett klikk, og en ny fullskjerm-modus rydder unna paletter for å gjøre det lettere å studere og vurdere bilder uforstyrret.

Kjernen i DxO Optics Pro er den store basen av kameraspesifikke tabeller, som baserer korrigeringer og RAW-konvertering på vitenskapelig målte egenskaper. I alt mer enn 28.000 kombinasjoner av kameraer og objektiver finnes, og Optics Pro ber deg laste ned de rette plugin-modulene når programmet gjenkjenner en bestemt kombinasjon fra bildets metadata.

DxO ONE iPhone Angle_cropped_1249x711.jpg

Samtidig kunngjør DxO en oppgradering av gratisappen til sitt prisbelønte tilleggskamera til iPhone, DxO ONE. Nå kan fotografen legge inn copyright-info i Exif-data, vannmerker kan legges på bildene direkte i kameraet og grensesnittet er oppdatert for å gi raskere tilgang til innstillingene.

DxO Optics Pro leveres i to utgaver, Essential og Elite, for Mac og Windows i løpet av juni. I sommer fås de til introduksjonspris:

DxO OpticsPro 11 Essential Edition. Introduksjonspris: ca. kr 975,-.
DxO OpticsPro 11 Elite Edition. Introduksjonspris: ca. kr 1.475,-.
DxO ONE App er gratis på Apple AppStore.

Les mer om DxO-produktene her:
https://www.focusnordic.no/DxO