Vi takker alle som har bidratt til sommerkonkurransen ved å tagge bildene med #FotomagSommer. Vi har tretten ukevinnere, fordelt på tolv fotografer, som vi i redaksjonen har plukket ut som våre favoritter. Disse er med i finalen, og vil alle få tilsendt en liten premie som ukevinnere.

Nå trenger vi din hjelp til å kåre hovedvinneren. Da må du inn på vår Facebook-side eller besøke oss på Instagram.

Facebook skal du stemme på ett eller flere bilder i albumet #FotomagSommer ved å klikke "Liker" på hvert enkelt bilde. (NB! Tidligere "Liker"-klikk fra da vi publiserte ukevinnerne gjelder ikke i den endelige finalen). Du kan like så mange av bildene du vil, og alle kan delta i avstemningen. 

Ønsker du å stemme på Instagram, finner du ved å søke opp @FotomagNorge i Instagram-appen, eller besøke Instagram i nettleseren. Der finner du de tretten finalebildene tydelig merket med #FotomagSommerFinale på selve bildet. Også her gjelder at bare de merkede bildenes liker-klikk vil telle. De samme bildene er publisert tidligere på vår Instagram-konto, men de gamle liker-klikkene teller ikke i finalen. Vi teller heller ikke de opprinnelige bildene publisert på fotografenes egne Instagram-kontoer.

Det bildet som får flest "Likes" når vi teller opp, blir publikums favoritt. Vi i redaksjonen har også våre interne favoritter, og når vi kårer den endelige vinneren, teller våre valg halvparten.

Vinneren blir kunngjort i vårt første nummer av gratismagasinet Fotomag, som publiseres digitalt i slutten av september. Der kan du lese alt om konkurransen, og hilse på vinnerne, og se hva de får i premier. Tegn et gratisabonnement nå, så får du Fotomag levert rett i din epostkasse når det kommer ut. I år kommer vi med tre utgaver, og i 2017 gir vi ut 11 utgaver.

Fyll ut abonnementskjemaet her:

http://www.fotomag.no/abonnere.387278.no.html