Det er gründerparet Roar og Elin Tuv Sandvik som står bak butikken, som bygger både på deres erfaringer fra FotoVideo og den mer enn 20-årige historien siden nettstedet foto.no ble startet i 1996. I dag har nettstedet, med forum, bruktsalg og artikler merenn 100.000 registrerte brukere, og over 6 millioner sidevisninger i måneden. 

Nettbutikken har vært åpen en stund, men fra nå kan også besøkende til den 500 kvm store nye butikken i Dronning Eufemias gate 12 i Bjørvika studere siste nytt i foto- og videoutstyr, få kyndig hjelp av butikkens ansatte, se bilder og handle. Butikken byr på kaffe, og et stort kurslokale vil bli benyttet til kurs og foredrag.

Med seg har gründerne en kjerne av ansatte der mange har en fortid i FotoVideo og Scandinavian Photo. Flere ansatte er også med på eiersiden.

fotodotnofolk.jpg

Mye folk og optimisme å spore under åpningsfesten for Foto.nos nye butikk. (Foto: Toralf Sandåker)

Torsdag kveld var det åpningsfest for inviterte fra hele bransjen, leverandører, partnere, fotografer, til og med konkurrenter og presse. Vi fikk se lokaler som fremstår litt «mykere» enn tradisjonelle fotobutikker, med varme farger, treverk, åpne flater og høy takhøyde. Og ikke minst - fotografier på alle kanter. Butikken vil også tilby bildeprodukter i samarbeid med partneren Eurofoto. Åpningsfesten var preget av positiv stemning, og mange uttrykte at de var imponert over denne satsningen akkurat nå.

Les mer om den nye fotobutikken og følg med på gode åpningstilbud på deres egen hjemmeside.

nettside.jpg

Slik presenterer foto.no seg selv og sin nye butikk i Barcode-strøket i Bjørvika i Oslo.