Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Mobil

 Stadig flere nordmenn bruker mobilen som kamera. (Foto: Rasulov - Fotolia / Adobe Stock).
Og vi tar flere bilder enn noensinne

Nå tar nordmenn flest bilder med mobilen

Årets fotoundersøkelse viser en markant økning i fotograferingen hos nordmenn fra fjoråret. Undersøkelsen, som er foretatt av Fotorådet-Elektronikkbransjen i mars-april i år, viser en økning fra i fjor på 24 prosent, fra 1365 til 1689 bilder i gjennomsnitt.
samsung-galaxy-s8_1240px
Ny teknologi gjenkjenner eieren

Samsung lanserer Galaxy S8, S8+ og nytt tilbehør

I dag har Samsung lansert sitt nye mobil-flaggskip, Galaxy S8. Mobilen kommer i to utgaver, Galaxy S8 og S8+ med større skjerm. Kan Samsung gjenvinne hegemoniet og brukernes tllit etter fadesen med Galaxy Note 7-batteriet? Vi har sett på hva som er nytt:
Lon_Polished_Hairline_Grey_Lens
Det nye flaggskipet til Huawei har hybridzoom

Huawei Mate 9 Pro med 2.-generasjon Leica-kamera

Huawei har lansert sitt nye flaggskip Mate 9 Pro i Norge, og fortsetter å satse tungt på mobilfotografering. Mobilen kommer med Huaweis tilpassede versjon av Android 7.0, optisk bildestabilisator, 4K video og en videreutvikling av den doble kameraløsningen vi kjenner fra Huawei P9.
iPhone7Plus-MatBlk-PB_iPhone7-JetBlk-PB_PR-PRINT
Ny lyssterk optikk og nytt avansert kamerasystem

iPhone 7: Apple frir til fotografene

Apple har introdusert iPhone 7 og iPhone 7 Plus, og bekrefter at fotografering er viktigste kriterium for å velge mobil. Nå får begge de nye mobilene RAW-opptak, optisk bildestabilisator, dobbelt så s...
TG-Tracker-GRN_frontleft
Olympus TG-Tracker

Ekstremsport fra Olympus

I dag lanserer Olympus en ny kreasjon i sin Tough-serie, og denne gangen er det ikke bare snakk om små endringer. Olympus TG-Tracker er en helt ny klasse kameraer fra Olympus, og kombinerer det velkje...
huawei-p9-and-p9-plus-officially-introduced-with-leica-dual-camera-setups-502648-2
Huawei P9

Kineserne kommer!

Huaweis nye mobil lanseres stort med kjendiser som Therese Johaug og Scarlett Johansson og ikke minst: fokus på samarbeidet med Leica.