Temaartikkel for neste nummer er «LYS». Du kan fotografere uten kamera, men ikke uten lys. I tiden som kommer vil Fotomag ha flere temaer.

Vi har testet Fujifilms speilløse toppmodell, den profesjonelle X-T2, samt Canons velutstyrte entusiastkamera EOS 80D. Dessuten har vi testet Panasonics avanserte foto/filmkamera Lumix G80, og tre objektiver fra Canon og Panasonic.

Vi har også satt to spesielle actionkameraer opp mot hverandre. Både Olympus TG-Tracker og Ricoh WG-M2 tåler å bli tatt med ut i ruskevær om vinteren.

X1D_Front34_ViewLav.jpg

Førsteinntrykk

Hasselblads nye speilløse mellomformatkamera X1D er utrolig kompakt, og prisen er ikke avskrekkende for denne klassen. Det er det første i et helt nytt system, og vi forteller om vårt førsteinntrykk med to av de foreløpig tilgjengelige objektivene. 

Vi har også spennende nyheter, og gir deg tips om hvordan du kan lage fotobøker, bildekalender og andre bildegaver nå før jul. Dessuten starter vi en ny leserkonkurranse.

Følg med, registrer ditt gratisabonnement nå, så blir du varslet med en gang det nye nummeret foreligger. Imens kan du lese Fotomag nr. 1 her, når som helst. Det forsvinner ikke når neste nummer kommer. Og det er også gratis.