Photokina handler mye om utstyr, alt som kryper og går av produsenter stiller ut sine produkter. Men det handler like mye om fotografi – både på selve messeområdet og i byen Köln er det et stort antall fotoutstillinger og arrangementer under messen.

Nyhetene lanseres ofte i dagene og ukene før selve messen. Bare noen få produkter slippes på selve messen, hvis vi skal spå på bakgrunn av tidligere års messer. Derfor kan vi vente oss spennende nyheter i ukene som kommer, særlig fra slutten av august til rett før messen.

Men kort tid før Photokina, nærmere bestemt 8.–13. september. setter videoverdenen stevne i Amsterdam med International Broadcasting Convention (IBC). Der kan vi vente slipp av nye produkter til de videointeresserte. Dermed kan vi se fram til nyheter for både foto- og videointeresserte i ukene som kommer. 

Siden video- og stillfotografer i dag ofte er de samme personene, vil årets Photokina også handle om video. Fotomag vil følge med på nyhetene når vi lanserer vår web-side midt i august, og i den første utgaven av vårt digitale magasin som kommer i løpet av september.

Her finner du mer om Photokina 2016:
http://www.photokina.com/photokina/index-9.php