Importør:

Her er våre karakterer:

★☆☆☆☆
Dette er produkter som absolutt ikke bør kjøpes fordi vi mener de ikke holder mål i forhold til produktene ellers i markedet, eller har så dårlige egenskaper og konstruksjon at de faller helt igjennom.

★★☆☆☆
Produkter med to stjerner vil vi ikke anbefale, men det kan jo være en grunn til å kjøpe dem likevel. De dekker et behov, de løser et problem, eller du har så mye penger at det ikke er noe problem å sløse dem bort på status og unødvendig dyre ting. Dette er produkter som vanskelig gir et tilfredsstillende resultat.

★★★☆☆
Tre stjerner er etter vår mening minstemålet for kvalitet og bilde-/brukeropplevelse. Det finnes bedre produkter på markedet, men dette har kanskje en konstruksjon eller egenskaper som gjør det spesielt egnet til ditt behov, selv om produktet ikke utmerker seg generelt.

★★★★☆
Med fire stjerner kommer vi opp på et nivå hvor vi ikke har noen problemer med å anbefale det til alle. Det er fortsatt ikke unikt, og produktet har kanskje ikke de nødvendige egenskapene eller konstruksjonen for å imponere i markedet. Men her kan du få utmerkede bilder og kvalitetsopplevelser, og vet du hvordan du skal maksimalt ut av det du har, kan du finne svært gode tilbud i denne klassen. Her havner også produkter som er fantastiske, men som er for dyre.

★★★★★
Fem stjerner er vår høyeste karakter. For å komme hit krever det at vi blir overbevist om at både kvalitet, konstruksjon og bruksegenskaper holder høyt nivå. I tillegg må vi mene at prisen er god i forhold til ytelsen. Et produkt med fem stjerner anbefaler vi alle som er ute etter et godt produkt og fremragende bilder.

ANBEFALT

Noen produkter skiller seg spesielt ut med et fantastisk forhold mellom pris og kvalitet. De får vår spesielle anbefalt-premie.