Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Tester

Test
GH5S_H_ES12060_front_K
Panasonic Lumix DC-GH5S

‘S’ for Spesialist

Det er bare måneder siden Panasonic med Lumix G9 viste at de satser på to ulike hester i det semiprofesjonelle markedet. Nå, med Lumix GH5S har de fødd opp en tredje arbeidshingst.  
Mount A7 III
Er dette spikeren i kisten for tradisjonelle speilreflekser?

Sony A7 III førsteinntrykk

Sony lanserte denne uken sitt nye 'basic' systemkamera, Sony A7 III. Dette er et kamera som har "alt". Med ett idiotisk unntak. Vi kommer tilbake til det. 
Test
fujifilm_16550643_instax_mini_9_instant_1312545
Kamera eller leketøy?

Fujifilm Instax Mini 9

Digitalkameraenes inntog rundt årtusenskiftet klarte nesten å ta livet av «instant»-kameraene også. Men helt døde er de ikke, og Fujifilm rir på en stadig voksende bølge med analog moro.  
RX0_right_EU05
Førsteinntrykk: Sony RX0 søker kreative

Verdens minste profesjonelle kompaktkamera?

Vi har tatt en sniktitt på Sony DSC-RX0 – en av de mest oppsiktsvekkende kameranyhetene i høst. Stort som en fyrstikkeske, teknikk som en RX100 og robust som en panservogn. Men hvem kommer til å kjøpe den lille hardhausen?  
Test
91joIsVd35L
Digitalkamera med print

Fujifilm Instax Square SQ10

Instantkameraene, eller øyeblikkskameraene, blir stadig mer populære. Nå har Fujifilm kommet med en modell som er både et instantkamera og et digitalkamera.   
Test
sony_sel50m28_fe_50mm_f_2_8_macro_1277527
Kompakt allrounder

Sony FE 50 mm F2.8 Macro

Skal du ha en virkelig kompakt makro, som også duger som et skarpt normalobjektiv, er det mange rundt 50 mm å velge blant. Sonys 50 mm makro med FE-fatning (fullformat speilløs) er et godt eksempel. ...