Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Tilbehør

paper
Tegnebrett med papir

Nye Wacom Intuos Pro

Nye Wacom Intuos Pro tegnebrett er mer følsom enn noensinne, og lar deg skisse på papir. Nå kan du velge å tegne og retusjere på papir, på skjerm eller begge deler.
Sandisk 1TB
Sandisk varsler enda større SD-kort

1 terabyte minnekort

På Photokina avslørte SanDisk at de holder på å utvikle verdens første SD XC-minnekort som kan lagre hele en terabyte. For to år siden var de først ute med å utvikle et SD-kort på 512 GB. 
COP9-3-EIZO_1140x780px
Automatisk skjermkalibrering med Capture One Pro

EIZO + PhaseOne = sant

Skjermspesialisten EIZO og PhaseOne lanserte på Photokina et samarbeid som gir integrert kalibrering av EIZO ColorEdge CG-skjermene for brukere som redigerer bilder i Phase Ones bilderedigeringsprogram Capture One Pro. Samarbeidet skal gi optimal arbeidsflyt med enklere fargestyring.
CameraSim
Forstå kameraet bedre

CameraSim Pro

CameraSim Pro er et program som lar deg simulere innstillinger i et kamera og hvordan kameraet virker. Frem til 31. august kan du nå kjøpe programmet for en redusert pris.
Hensel40

Studiotilbehør med 40 % rabatt

​Vi kan ikke informere om alle gode tilbud, men når vi får kjennskap til virkelig gode tilbud som våre lesere kan ha nytte av, deler vi det gjerne. Vi tar gjerne imot tips om flere.
BenQ-PV270

Profesjonell videomonitor til entusiastpris

BenQ har lansert en ny profesjonell monitor for videoredigering til en pris som gjør den tilgjengelig også for andre enn de store produksjonsselskapene. Den eneste virkelige begrensningen i spesifikas...
apple-tv-gallery1-201510

Se Lightroom-bildene på din egen TV

​Adobe har utgitt en app for Lightroom på Apple TV, Apples lille svarte boks som gir tilgang til interaktivt multimedieinnhold fra nett og PC/mobil på TV-skjermen. Appen er gratis, og kan lastes ned a...
Volvo

Sommerens hotteste foto-app?

Prisma har slått enormt an i sommer. Har du lagt merke til hvordan venner og bekjente plutselig har fått kreative, kunstneriske nye profilbilder på Facebook?