Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Tilbehør

 DxO PhotoLab er det nye navnet på DxO Optics Pro, som allerede har fått egenskaper hentet fra Nik Collection.
DxO kjøper programvaresamlingen fra Google

Nik Collection er reddet

Nik Collection – programvaresuiten for kreativ og avansert bildebehandling – lever videre under DxO sitt eierskap etter at DxO denne uken kunngjorde at de har kjøpt Nik Collection fra Google.
paper
Tegnebrett med papir

Nye Wacom Intuos Pro

Nye Wacom Intuos Pro tegnebrett er mer følsom enn noensinne, og lar deg skisse på papir. Nå kan du velge å tegne og retusjere på papir, på skjerm eller begge deler.
Sandisk 1TB
Sandisk varsler enda større SD-kort

1 terabyte minnekort

På Photokina avslørte SanDisk at de holder på å utvikle verdens første SD XC-minnekort som kan lagre hele en terabyte. For to år siden var de først ute med å utvikle et SD-kort på 512 GB. 
COP9-3-EIZO_1140x780px
Automatisk skjermkalibrering med Capture One Pro

EIZO + PhaseOne = sant

Skjermspesialisten EIZO og PhaseOne lanserte på Photokina et samarbeid som gir integrert kalibrering av EIZO ColorEdge CG-skjermene for brukere som redigerer bilder i Phase Ones bilderedigeringsprogra...
CameraSim
Forstå kameraet bedre

CameraSim Pro

CameraSim Pro er et program som lar deg simulere innstillinger i et kamera og hvordan kameraet virker. Frem til 31. august kan du nå kjøpe programmet for en redusert pris.
Hensel40

Studiotilbehør med 40 % rabatt

​Vi kan ikke informere om alle gode tilbud, men når vi får kjennskap til virkelig gode tilbud som våre lesere kan ha nytte av, deler vi det gjerne. Vi tar gjerne imot tips om flere.