Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Video

FT7_TS7_D_slant
Avansert ekstrem-kamera er vanntett til 31 meter

Panasonic FT7 har 4K video og søker

Ekstrem-kameraer har sitt trofaste publikum. Og nå kommer Panasonic med sitt mest avanserte noensinne. Lumix FT7 utfordrer actionkameraene med sine spesifikasjoner, og fotografen med sin motstandsdyktighet. For hvor mange av oss dykker egentlig ned til 31 meter?
Galaxy-S9-4colors3
Denne gangen har kameraet fått seg en solid overhaling

Samsung har lansert Galaxy S9 og S9+

Som før er S9 og S9+ sikret mot vann og støv, og de viderefører den tilnærmet rammeløse designen fra forgjengerne. Fingeravtrykksleseren har blitt flyttet litt på, og er nå plassert under kameraet i stedet for rett ved siden av. Forhåpentligvis vil dette sørge for at kameraet ikke blir griset til me...
RX0_right_EU05
Førsteinntrykk: Sony RX0 søker kreative

Verdens minste profesjonelle kompaktkamera?

Vi har tatt en sniktitt på Sony DSC-RX0 – en av de mest oppsiktsvekkende kameranyhetene i høst. Stort som en fyrstikkeske, teknikk som en RX100 og robust som en panservogn. Men hvem kommer til å kjøpe den lille hardhausen?  
Image_GH5S_H_ES12060_Hood_Splashproof2_crop
Det kompakte film noir-kameraet

Førsteinntrykk: Panasonic Lumix GH5S

I dag lanserer Panasonic nye Lumix GH5S, en spesialmodell for video og fotografering med høy lysfølsomhet utviklet fra suksessen Lumix GH5. Fotomag har kameraet for test, og kan by våre lesere på et førsteinntrykk i dag. Full test kommer i Fotomag nr. 1 - 2018.
IFA-messe
Økt aktivitet i fotobransen?

Høstens nyheter renner inn

For redaksjonen har de siste ukene vært spesielt hektiske. I tillegg til å ferdigstille vårt neste nummer, har vi vært på IFA-messen i Berlin samttidig med at innboksen har bugnet av nyheter for fotoi...