Hvor mye koster et abonnement og hva får jeg?

Årsabonnement koster kun 379,- kr. Da får du tilgang på nye magasiner i ett år fra du tegner abonnement. For tiden åtte utgaver av Fotomag digitalmagasin.

Abonnementet kjøper du direkte i magasinet. Enten ved å trykke på "FULL VERSION" (på større skjermer) eller bla det frem der du ikke kan lese gratis lengre. Blar du forbi de aller første sidene, kommer det automatisk opp et abonnementsskjema når du ikke er abonnent.

Full-versjon-abo.jpg

Her finner du «FULL VERSION»-knappen på Mac/PC (t.v.), eller «SUBSCRIBE» på mobil/nettbrett (t.h.)
Eller så kan du bestille ved å 

KLIKKE HER

Kan jeg kjøpe en enkeltutgave uten å abonnere?

Ja, du kan kjøpe hver enkelt utgave hvis du ønsker det.

Enkelutgave kjøper du direkte i magasinet. Enten ved å trykke på "FULL VERSION" (på større skjermer) eller bla det frem der du ikke kan lese gratis lengre.

Du kan også kjøpe enkeltutgave ved å KLIKKE HER.

Hvor mange utgaver av Fotomag kommer per år?

Vi øker antallet magasiner og publiserer åtte utgaver av Fotomag fra 2021.

Hvordan leser jeg Fotomag?

Fotomag kan leses på på to forskjellige måter.

  1. I en nettleser. Dette gjelder PC/Mac, nettbrett og mobil. Er du abonnent: Husk å logge inn for å få tilgang til alle sidene.
  2. I Joomag-appen for iOS og Android. Mange mener det gir en enda bedre leseropplevelse å bruke appen, både på mobil og nettbrett. Appen lastes ned i App Store (iOS) respektive Google Play (Android).

    Joomag appen.jpg

Bekrefte konto - påkrevet for adgang

For å ha en aktiv konto må du bekrefte e-post-adressen din. Første gangen du registrer deg, sender Joomag (Fotomags publiseringsplattform) en e-post til deg hvor du må klikke i e-posten for å bekrefte at du ønsker å registrere deg. Dette er for din egen sikkerhet, slik at andre ikke har muligheten til å lage en konto i ditt navn. Det holder altså ikke å ha kjøpt et abonnement, du må også bekrefte e-postadressen din før du får tilgang.

Sjekk søplepostkassen/spammappen din hvis du ikke finner den i din ordinære innboks.

Kvittering for kjøp

Når du kjøper et abonnement sender Joomag automatisk ut en kvittering til din e-postadresse. Det kan gå noen minutter fra kjøpet er gjennomført til e-posten når deg.

Sjekk søplepostkassen/spammappen din hvis du ikke finner den i din ordinære innboks.

Hvordan vet jeg at det har kommet en ny utgave?

Vi sender automatisk ut en e-post til deg når vi har publisert en ny utgave. Slik vil du alltid ha kontroll på når det kommer nye utgaver.

Jeg har et spørsmål om abonnement

Alt i forbndelse med tegning av abonnement skjer inne i selve magasinet. Les også denne siden nøye, for å se om spørsmålet ditt er besvart her. Har du likevel et spørsmål i forbindelse med abonnement, om betalingen eller hvordan du får tilgang, send en e-post til abo@fotomag.no. Vi hjelper deg så snart vi kan.