Importør:

Det er igjen tid for den populære workshopen i perfekte utskrifter når den erfarne fotografen Morten Løberg i samarbeid med print- og fargestyringsspesialist Per Arnfinn Persen inviterer til to dager med digitale bilder, profesjonelle utskrifter og godt papir.

TID: Mandag 25. og tirsdag 26. mars, 2019. 
STED: KUBEN YRKESARENA, KABELGATA 10-12, 0580 OSLO.

Mange velger å sette bort printing av bilder i store formater til et profesjonelt printlab. Kurset gir deg nødvendig kunnskap om hvordan du optimaliserer bildefila for utskrift, gir deg førstehåndskunnskap til hva som finnes av kunstfotopapir og andre medietyper. Du kommuniserer bedre og på høyere faglig nivå med printleverandøren, og du får lettere det resultatet du ønsker deg.

Aleksander Dye skriver etter kurset på Nordic Light: “Et veldig bra kurs som virkelig løste opp i en del utfordringer jeg har hatt! Veldig bra og fikk en del tips til enklere printing og ikke minst hvor mye papirer har å si for sluttresultatet og hjelp til å velge i mylderet av papirer! Før kurset hadde jeg ikke fått til en eneste god fargeprint, men det jeg fikk til på kurset var utrolig å se!”

Kursledere er fotograf Morten M. Løberg og daglig leder Per Arnfinn Persen i ProfilData AS. Morten har lang erfaring som fotograf, billedkunstner og som fagmedarbeider i tidsskriftet Fotografi, hvor han har ansvaret for Fotografis løpende tester av fotopapir. Per Arnfinn er ekspert på fargekalibrering og fotoskrivere, og har lang erfaring med Epsons profesjonelle storformatskrivere.

Epson, Canson, Hahnemühle, Moab og Permajet sponser workshopen med materiell. Du får mulighet til å sammenligne kunstpapirer som Morten har valgt ut fra de respektive produsentene – og du får med deg en storformatprint av ditt eget bilde! Verdien av printen betaler langt på vei kursavgiften!

Se fullstendig program og meld deg på her: http://www.kursfabrikken.no/fine-art-masterclass-printing-workshop/