CFB-Bryllupstema

Dine egne historier

Hva er mer personlig enn bildehistorien om den store anledningen? Bryllupet med alle gjestene, ikke minst med de detaljene du husker fordi de ble med i fotoboken. Med smarttelefonen full av bilder fra forberedelser, seremoni og fest er du bare noen få klikk unna den viktige minneboken.

Billedoversikt

Direkte fra mobil og nettbrett

Du gjør alt fra mobilen, mens CEWE Fotoverden-appen hjelper deg med det mest tidkrevende:
Den samler bildene, sorterer dem, velger ut de beste automatisk (men du kan velge selv, også), og plasserer bildene på sidene.
Skriv inn tekster, og send bestillingen rett fra godstolen.

IMG_0277

Så enkelt lager du CEWE FOTOBOK

EISA har tildelt en EISA Award for beste produkt blant fototjenester til CEWE Fotoverden, og begrunner prisen slik:
«I dag er de fleste bilder tatt med smarttelefon. Med appen, CEWE Fotoverden for både iOS og Android, er det lett å bruke bildene til å lage vakre fotobøker.»

EISA Photo Service.jpgRaskt og enkelt
EISA fremhever flere funksjoner i appen som gjør det enkelt å lage en fotobok:
– Via appen kan brukerne velge de bildene fra telefonen eller nettbrettet som de ønsker å ha med i fotoboka, så gjør appen resten, skriver EISA. De påpeker at appens automatiske sortering, bilderedigering og -detaljer er enormt nyttige og forenkler og effektiviserer prosessen.

Du har full kontroll
Brukeren har hele tiden mulighet til å gjøre om på elementer inne i fotoboka, slik at den blir slik brukeren ønsker, og holder samme høye kvalitet som alltid med CEWE FOTOBOK.

CFB-Familietema

Familieminner

Det har aldri vært enklere å ta vare på familieminnene. Med CEWE Fotoverden app lager du en fotobok av dine egne bilder med noen få klikk på mobilen. Fotokvaliteten er den samme suverene som alltid fra CEWE. La gjerne hele familien være med å velge bilder og utforme fotoboken.

CFB-Oplevelsestema

Opplevelser

Gjenopplev de viktige opplevelsene med en CEWE FOTOBOK. Småens første skritt, sommeren på hytta, turen i fantastiske landskaper, eller juleselskapet med besteforeldrene. Bildene fra dine egne opplevelser gjør du raskt til en ny fotobok fra CEWE Fotoverden app. Det har aldri vært så gøy med bilder.

CFB-Vennetema

Gode venners lag

Hva er vel mer gøy enn når gode venner gjør noe sammen? Et vennelag med skolekamerater, reisevenner, kolleger på jobben, turkamerater eller de du trener sammen med? Med CEWE Fotoverden kan du dokumentere vennelag fra forberedelser til fest, fra invitasjon til party i en egen fotobok – nåtidens album. Og fotoboken kan selvsagt lages i flere eksemplarer.

IMG_0287

Tre kjappe tips til CEWE Fotoverden

Her får du tre kjappe tips – så er du allerede godt på vei til å designe fotoboken (eller et annet fotoprodukt).

1. Få hjelp til å velge ut bilder
Det kan være vanskelig å plukke ut bilder til en fotobok, når du kan ha tusenvis av bilder på kamerarullen. Det kan appen hjelpe med! Under «designforslag» kan du la appen foreslå hvilke bilder du kan bruke. Du kan selvfølgelig alltid tilpasse, redigere og bytte bilder i etterkant, slik at fotoboka blir akkurat slik du vil ha den!

2. Bruk appens redigeringsverktøy
Du kan enkelt redigere bildene, enten du er i gang med en CEWE FOTOBOK eller bestiller andre fotoprodukter. Skal du fremkalle favorittbildene, velger du menypunktet «Bilder», der du så kan velge mellom vanlige bilder, kreative prints og plakater. Appen hjelper deg med kreative effekter. Trykk på «ok» når du har funnet den rette effekten. Du kan også legge til korte tekster.

3. Flere layoutforslag
Hvis du gjerne vil leke med forskjellige layouts i fotoboka, er det en kjapp og enkelt måte å gjøre det på. Bare trykk på knappen med to piler som krysser hverandre, og se hvordan layouten endrer seg hver gang du trykker.

Hent appen på linken under nå og begynn å skape:
CEWE Fotoverden for iOS
CEWE Fotoverden for Android

cewe_2017_RGB_umbrella_brandflap_firkant.jpg