Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Fotografer

Den kontroversielle amerikanske fotografen Andres Serrano er hovedattraksjon på Nordic Light 2018, som arrangeres i Kristiansund 25.–29. april. (Foto: Andres Serrano).
Nordic Light 2018, Kristiansund 25.–29. april

Mørkt, vakkert og kontroversielt

For trettende gang skal Nordic Light sette fotografer og fotografi på kartet, denne gangen siste uke i april. I år skal ingen forlate festivalen uprovosert, om vi skal tro programmet.
Fotografiene henger ute under den varme middelhavshimmelen på Antiparos International Photo Festival. Hver natt i festivaluken tas bildene ned og henges opp igjen neste kveld.
Still ut på verdens minste internasjonale fotofestival

Fristen forlenget til 20. april

Antiparos International Photo Festival (AIPF) arrangeres i sommer for sjette gang på den idylliske øya Antiparos i Kykladene, kjent for sine mange norske feriegjester. Festivalen er fremdeles åpen for...
Antiparos International Photo Festival arrangeres i år for sjette gang på den idylliske øya i Kykladene. Festivalbildene stilles ut i Antiparos’ Kastro, den gamle delen av landsbyen. Her et bilde fra en tidligere festival.
Antiparos International Photo Festival tar imot bidrag til 6. april

Vil du stille ut dine fotografier på en idyllisk gresk øy?

Festivalen holdes i år for 6. gang, og er i ferd med å bli en av sommerens mest spektakulære fotobegivenheter på de greske øyer. Fra 7. til 15. juli preges den vakre gamlebyen på den greske øya Antipa...