Importør:

Tidsfristen for å sende inn bilder til den juryerte utstillingen er 4. juni. Årets tema er ‘musikkfotografi’, men det er fortsatt åpent å velge motiv på fritt grunnlag, forteller arrangøren. De bidragene juryen finner mest spennende blir premiert. Premieutdelingen finner sted søndag 19. august. Detaljer om innsendelse av bidrag finner du på festivalens hjemmeside.

Fra Fotografiets dager 2017.

Også i år arrangeres Fotografiets dager sammen med Horten Mat og Ølfestival, som byr på både vått og tørt til festivalpublikum. I år har Preus Museum utvidet festivalen til tre hele dager, fra fredag 17. august til søndag 19. august. Den som betaler inngangspenger for Fotografiets dager har også adgang til Mat og Ølfestivalen, og omvendt.

_1010447.JPGOgså i år blir det solgt mat under festivalen.

I fjor var det 15.000 personer innom på to dager, og mange mente at det til tider var litt trangt. Både fotofestivalen og matfestivalen foregår ute og inne, og arrangøren mener at med tre dager og flere boder skal det bli mindre kø og bedre mulighet til å få med seg aktiviteter så vel som en matbit.

_1010451.JPGLokale og importerte forfriskninger er en del av Horten Mat og Ølfestival.

Som tidligere år er det portfoliovisninger, utstillinger av både profesjonelle og amatører, aktiviteter for barn og overraskelser.

Det blir mulig å kjøpe brukt og nytt fotoutstyr, og treffe spennende fotografer. Festivalen har også en egen Facebook-side som oppdateres stadig.

_1010456.JPGSalgsboder med nytt og gammelt for fotointeresserte.