Fotograf Morten M. Løberg og daglig leder Per Arnfinn Persen i Profildata AS har i flere år jevnlig holdt spesialworkshop i kvalitetsutskrift for fotoentusiaster, fotografer og kunstnere. Målet med kurset er at deltakerne å lærer å oppnå perfekte utskrifter i sorthvitt og farger fra digitale bildefiler, enten de printer selv eller setter ut selve printingen. Kursholderne har nylig investert i den aller mest moderne storformat-fotoskriveren: Epson P9500.

ML-papirtest2021_juni-1.jpgMorten M. Løberg har lang erfaring som fotograf, billedkunstner og som fagmedarbeider i tidsskriftet Fotografi. Per Arnfinn Persen er ekspert på fargekalibrering og fotoskrivere, og har lang erfaring med Epsons profesjonelle storformatskrivere. Deltakerne får med seg en storformatprint av sitt eget bilde. Verdien av printen betaler langt på vei kursavgiften.

De får også med seg Morten Løberg og Fotomags store papirtest, som nettopp er oppdatert med flere papirtyper og en utvidet skriverskole med praktiske tips til valg av profiler og innstillinger. Denne har alene en verdi på 450 kroner.

Kurset arrangeres på Kjelsås i Oslo. Du finner nærmere opplysninger og detaljert kursprogram på Kursfabrikken.no.