Importør:

Mange lesere har skaffet seg et Sony-kamera, og vi fortsetter å teste optikk også for Sonys speilløse kameraer. Men vi glemmer ikke andre systemer. Klikk på lenkene for å lese testene, helt gratis:

Sigmas enorme 105mm f/1,4 DG HSM Art til Sony FE finnes også med speilrefleksfatning for Canon-og Nikon-kameraer, men her har vi testet den med Sony A7 III.

Zeiss Batis-serien er premium-objektiver for Sony FE, med autofokus og Zeiss’ velkjente byggekvalitet. Vi har testet to av disse: Zeiss Batis 85mm F1.8 for Sony FE og Zeiss Batis 40mm f/2 CF for Sony FE.

Vi har også testet den rimelige, manuelle Samyang 85mm F1.8 ED UMC CS for Sony E (APS-C-format). Utrolig mye optisk kvalitet for pengene.

Tokina er tilbake for fullt med satsning på kvalitetsoptikk for fullformat. Vi har testet deres supervidvinkel for Sony FE: Tokina Firin 20mm F2 FE AF.

Og ikke minst har vi testet to av Sonys egne. objektiver: Den spesielle Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS, kompromissløs kvalitet i G Master-serien, med myktegnende bakgrunn og ekstra god nærgrense. Og portrettobjektivet som blir en klassiker, ikke bare på grunn av prisen, men like mye sine optiske kvaliteter: Sony FE 85mm F1.8.

Z Nikon 14-30mm.jpg

Nikkor Z 14-30mm f/4 S er en kompakt og fin ultravidvinkel for Nikon Z.

 

Også for Nikon

I vårt store sommernummer har vi også testet to objektiver for Nikon (fullformat): Nikons egen supervidvinkelzoom, Nikkor Z 14-30mm f/4 S og en godbit fra Tokina til Nikons speilreflekser: Tokina Opera 50mm F1.4 FF.

Tokina Opera F1.4 FF.jpg

Tokina er tilbake med premiumobjektiver for speilrefleks, her Tokina Opera 50mm F1.4 FF.