Importør:

Med fotografier, selvsagt. Både deres utstilling og foredraget lørdag ettermiddag ga publikum en sjenerøs porsjon spektakulær villmarksfoto, der det arktiske og antarktiske fikk den største plassen. Og sjenerøsiteten er bevisst.

– Vi tror på deling, sier Roy Mangersnes. – Vi vil heller dele tilgangen til disse naturopplevelsene med flere, enn å holde dem for oss selv. 

Roy Mangersnes og Audun Lie Dahl på Nordic Light.

De er bekymret for hvordan vi mennesker forvalter naturen, og vil bidra til større bevissthet om en bærekraftig naturforvaltning.

– Her i Norge er ikke viljen til å betale for å se på eller kjøpe naturbilder så stor at man kan leve av fotografering alene, sier de. Derfor startet de som to av fire partnere selskapet WildPhoto, som arrangerer ekspedisjoner og reiser med fotografer, og tilrettelegger naturopplevelsene gjennom kameraet. Folk er mer villige til å betale for opplevelser og workshops, er deres erfaring. Spesielt Svalbard fascinerte så sterkt at de like god la hovedkvarteret til WildPhoto til Longyearbyen, og starte kunstgalleri der.

Les mer om WildPhoto på dere hjemmeside: http://www.wildphoto.no/en_GB