Importør:

Det finnes mye erfaring og kunnskap blant Fotomags flere tusen lesere. Samtidig er det mange som har spørsmål, og som ønsker konstruktiv tilbakemelding på sine bilder. Med Fotomag Forum ønsker vi å gi plass til en god dialog om bilder, video og teknikk. Klikk på knappen nedenfor og gå til forumet for å bli medlem. Det koster ingenting.

Legg gjerne ut bildene dine og be om kommentarer. Vi ønsker et forum med en hyggelig atmosfære og en lav terskel for å delta, der de som kommenterer bilder gir tips og råd både om hva som er bra og hva som kunne vært gjort bedre.

Annonser for kjøp og salg ønskes ikke i forumet og vil bli slettet uten varsel. Bruk en vennlig tone i dialogen her. Det er lov å ha egne favoritter, men respekter at andre har tatt andre valg enn deg. Fotomag vil uten varsel fjerne personer som ikke holder en god tone fra forumet.

 
Fotomag forum
Lukket gruppe
Bli medlem av gruppen
Her kan du diskutere og snakke med andre foto- og videointeresserte, enten det er om utstyr, teknikker, programvare eller bildeuttrykk. Legg gjerne til venner med samme interesser.
 

Klikk på feltet ovenfor merket «Bli medlem av gruppen», eller gå direkte til Fotomag Forum (Facebook-link), så slipper vi deg inn i forumet.