Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Bilder

RX100M6_nett_16x9
Bransjen har kåret årets julegaver

Sony RX100 VI er Årets fotoprodukt

1. november kåret Stiftelsen Elektronikkbransjen Årets julegaver under en tilstelning i Oslo. Det var Sony RX100 VI som dro av gårde med prisen Årets fotoprodukt, mens smartklokken Samsung Galaxy Watch ble Årets julegave 2018.
Fotografiene henger ute under den varme middelhavshimmelen på Antiparos International Photo Festival. Hver natt i festivaluken tas bildene ned og henges opp igjen neste kveld.
Still ut på verdens minste internasjonale fotofestival

Fristen forlenget til 20. april

Antiparos International Photo Festival (AIPF) arrangeres i sommer for sjette gang på den idylliske øya Antiparos i Kykladene, kjent for sine mange norske feriegjester. Festivalen er fremdeles åpen for bidrag til 20. april. Festivalen går av stabelen 7.–15. juli, og ønsker særlig norske fotografer ve...
Se vinnerbildene, bildene som fikk hederlig omtale og alle de andre 100 utvalgte bildene fra fotokonkurransen i forbindelse med Nikons 100 år. Spesialutgaven inneholder 100 sider smekkfulle av stoff for alle Nikon-interesserte - tester, fotografer og artikler.
Les Fotomags spesialutgave med 100 sider Nikon-bilder og Nikon-stoff

Hvem vant ‘Nikon 100 år’-fotokonkurransen?

Dette er spesialmagasinet for Nikon-folket. Resultatet fra Fotomag og Nikons store fotokonkurranse, kamera- og objektivtester, Nikon-historikk og gjensyn med Fotomags portrett av Nikon-ambassadør Roger Brendhagen. 100 sider gratis lesestoff som kan leses av alle som er opptatt av fotografi.
StavangerFoto_Messe2017_Foto Roy Mangersnes
Den årlige fotomessen går av stabelen 9.–12. november

Møt Nordens dyktigste fotografer i Stavanger

Stavanger Foto er i full gang med forberedelsene til sin årlige fotomesse. Der vil publikum få anledning til å la seg inspirere av møtet med noen av Nordens aller beste fotografer. Arrangørene frister selvsagt også med messetilbud. 
Test
21037983_10209409524547267_2033403994_o
Pågående test – del 1

Nikon D850 - de første bildene

Vi har begynt å teste Nikon D850. Som alltid er de første bildene vi tar enkle bilder med automatikk og JPEG for å bli kjent med kameraets grunnleggende og automatiske funksjoner. Vi vil legge ut flere bilder og videoer underveis i løpet av testen.
 Nordic Light-festivalen i Kristiansund går i år fra 3.-7. mai. (skjermbilde fra festivalens web-side)
Morten Løberg avrunder festivalen i Kristiansund

Nordic Light-festivalhelg

Årets fotofestival i Kristiansund er i full gang, og går inn i en hektisk helg. Nordic Light International Festival of Photography avsluttes søndag med blant annet foredrag av Morten Løberg – en av årets hovedutstillere og vinner av Leif Preus hederspris i 2016.
 Fra Fotografiets dag i 2016.
Se hele programmet her

Søndag er Fotografiets dag

Søndag 21. august arrangeres Fotografiets dag på Karljohansvern i Horten. Her er utstillinger, foredrag og aktiviteter. Det er Preus Museum som arrangerer i samarbeid med norske fotograforganisasjoner...
FotoDagPreus
Preus Museum, Horten

Fotografiets dag søndag 21. august

​Årets festivalutstiller under Fotografiets dag i Horten er Sebastian Ludvigsen. Ludvigsen er tilknyttet TinAgent og hans fotografi beskrives som "en krysning mellom det konservative og det humoristis...
Sculptures-on-the-lawn-at-014
Tidenes opphavsrettssak?

Krever 8,5 milliarder for urettmessig bildesalg

Den kjente amerikanske fotografen Carol Highsmith stevnet mandag denne uken bildebyrået Getty Images for en føderal domstol i New York, med krav om ufattelige 1 milliard dollar (mer enn 8,5 milliarder...