Fotomag tilbyr en rekke gode måter å markedsføre seg på mot den store gruppen av mennesker i Norge som har interesse for og kjøper foto- og videoprodukter. Alt fra innovatørene og "early adapters" til de som til syvende og sist handler et produkt når salgskurven er på hell. 
 

diffusjonsprosessen_400x256.gif

Illustrasjon: Salgskurven med betegnelsen på de som kjøper i produktes forskjellige faser (diffusjonsprosessen).
 

Vi har to medieflater

Nyheter i dag er ferskvare og derfor presenterer vi en mengde nyheter i uken på vår webside. Dypere tester og artikler om produkter finner man i våre magasiner som kommer ut åtte ganger i året. 
 
Fotomag.no - websiden med ferske nyheter, tester og omtaler av hi-fi, hjemmekino og gadgets
Fotomag  - digitalmagasin med utfyllende artikler, tester, nyheter, hjemme-hos-reportasjer med mer (se magasinene her)
 

Fotomag digitalmagasin

Digitalmagasinet er et moderne tidskrift, med video, bildekaruseller, lyd, linker til kilder og mer informasjon og alt hva du forventer av et magasin nå i dag. Magasinet kan selvfølgelig leses på alle digitale enheter; PC/Mac, mobil og nettbrett.
I magasinet tilbyr vi flere annonseformater og flere måter å markedsføre seg på.
Ønsker du å se på de moderne markedsføringsmulighetene i vårt magasin så hjelper Tom Mehlum deg med å finne den riktige markedsføringen for deg til riktig pris.
 

Markedsavdelingen

Tom Mehlum, partner og leder av markedsavdelingen, har lang erfaring med digitale tidsskrifter og digital markedsføring. Han hjelper mer enn gjerne til med å finne en markedsføring som er å anbefale for dere for å fremme produktene/tjenestene deres.
 
Kontakt Tom i dag for en hyggelig og uforpliktene prat.
Telefon: 900 44 944
 

Annonseproduksjon

Vi kan bistå med all type annonseproduksjon. Fra enkle annonser som er (inkludert i prisen) til å sette dere i kontakt med et profesjonelt byrå som har riktig erfaring med digital markedsføring og effektiv layout.
 

Etiske retningslinjer