Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Foto

EOS-1DXMkIII_Black_FRT_Canon EOS 5D Mark IV_ISO 800_1-25 sec at f - 11
Der ingen speilrefleks har vært før

Prøvekjørt: Canon EOS-1DX Mark III

I dag lanserer Canon sitt nyeste flaggskip for profesjonelle sport-, action- og dyrelivfotografering. EOS-1 D X Mark III kombinerer stillbilder og profesjonell video og gir deg en ytelse du ikke trodde du trengte. Fotomag har lekt med kameraet på en racerbane i Spania og kom hjem med 3500 bilder.
Front
Speilrefleks for entusiasten

Canon EOS 90D

Men speilrefleksen var ikke død: Det er lenge siden Canon har kommet med en ny speilrefleks for entusiastmarkedet, men her er EOS 90D. Det er en oppgradering av EOS 80D, men kanskje like mye kameraet som skal dempe savnet etter en "EOS 7D Mk III".
P40 Pro
Mobilvideo og -foto på et nytt nivå

Huawei P40 Pro-serien med opp til 10x optisk zoom

Huawei hviler ikke på laurbærene. I dag har de lansert neste generasjon foto- og videospesialiserte mobiler: P40-serien. Foreløpig er det to modeller som blir tilgjengelig 7. april. Men i juni kommer også den nye toppmodellen P40 Pro+.
Test
70-200_Front_Slant_for_Dev_Announcement
Målestokk for en ny generasjon

Canon RF 70–200mm F2.8L IS USM

Nå er de tre basis-zoomene for proffene på plass i EOS R-systemet. Vi har testet telezoomen og er i ferd med å teste vidvinkel- og standardzoomen. De er alle dyre, og er de verd prisen?  
Test
M10_Monochrom+Summilux_35_TOP_RGB
En diskret M med gråstenk

Leica M10 Monochrom

Man kunne være litt slem og si at Leica spiller skamløst på retrobølgen. Men sannheten er nok heller at retrobølgen har Leica å takke for den økende populariteten.   
Blitz-med-batteri
Utstyrstips: Systemblitz med kraft

Hähnel Modus 600 RT II trådløs blitz

Hähnel er kjent av fotografer for sine mange produkter innen småelektronikk, ikke minst kamerabatterier som alternativ til originalbatterier. Men de lager også blitztilbehør og blitzsystemer.  
photo_14_016_043
Neste messe først om to år

Photokina 2020 er avlyst

[18. mars 2020] Fotomag har nettopp fått melding om at årets Photokina, som skulle vært arrangert i Köln 27. til 30. mai 2020, er kansellert. Det blir ingen messe neste år, først i mai 2022 prøver Koe...
Fujifilm X-T4 fås i sort eller sølv utførelse. (Foto: Jonas Rask)
Er dette kameraet for dem som ikke falt nesegrus for Fujifilm X-Pro3?

Fujifilm X-T4 for videoelskere

Den som følger med Fujifilms produktlanseringer, må lure på om de i det hele tatt tar ferie der borte i Tokyo. For hittil i år har de lansert tre nye systemkameraer. Det nyeste, Fujifilm X-T4, ble lan...
DSC1228_FE 20mm F1
Vi tok en liten fotoshoot i Tønsberg, Jahn Teigens hjemby

Sniktitt på Sonys nye FE 20mm F1.8G

25. februar lanserte Sony sin nye ultravidvinkel FE 20mm F1.8G. Samme dag fikk vi den triste meldingen om at Jahn Teigen var død dagen før.