Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Konkurranser

Bildet inngår i vinneren, Christy Lee Rogers’ samling «Muses», tatt under vann på Hawaii. Fotografen sier at det som fungerte best var å se motivet utenfra, og bruke overflaten i bassenget som ‘lerret’ med naturlige effekter som lysets brytninger om natten til å vri på virkeligheten. © Christy Lee Rogers, USA, 1.-premie, Motion (Open competition), 2019. 
Sony World Photography Awards

Vinneren av den åpne konkurransen

Totalt kom det inn 326 997 bidrag til årets konkurranse. Amerikanske Christy Lee Rogers fikk prisen ‘Open Photographer of the Year’. Alle kan delta i den åpne konkurransen, i motsetning til den profesjonelle konkurransen, studentkonkurransen og den som er forbeholdt ungdom.
CEWE Photo Award 2019
CEWE Photo Award - send inn før 31. mai

Fristen nærmer seg

Skal du delta i konkurransen CEWE Photo Award 2019, har du bare to måneder på deg. Innen utgangen av mai må du ha sendt inn dine bilder. Motto for konkurransen er ‘Vår vakre verden’.
Vinneren av Årets Bilde 2018. (© Foto: Brian Cliff Olguin).
Brian Cliff Olguin dokumenterer statistikken med fotografi

Årets bilde 2018

Bildet av Helge og Anniken, leieboere i den kommunale bygården på Torshov i Oslo, er kåret til Årets bilde 2018. Fotografen er fotojournalist og frilanser Brian Cliff Olguin, og bildet inngår i boken ...
SHOT OF THE YEAR FINAL
Shot of the Year-konkurransen er i mål

Her er vinnernes bilder

Konkurransen ‘Shot of the Year 2018’ som Nikon arrangerte sammen med bl.a. Fotomag, er nå avsluttet og du kan se vinnernes bilder. I finalerunden fikk de tre vinnerne fra Norge, Sveriga og Danmark hve...