Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Konkurranser

350CF783-7834-4F14-A97B-681B118C02F2
Her er vinnerne av EISAs internasjonale fotokonkurranse

EISA Maestro 2019-2020

Vinnerne er kåret. Blant alle årets finalister fra EISAs medlemsland har EISA-juryen plukket ut de tre vinnerne som EISA-juryen mente tolket temaet ‘Power’ best med sine serier. Markku Pajunen fra Finland stakk av med førstepremien, mens 2.- og 3.-premien gikk til Sverige og Polen.
SWPA spirallogo
Nye kategorier og flere stipender i verdens største fotokonkurranse

Nå kan du sende inn bilder til Sony World Photography Awards 2020

Neste års konkurranse feirer fotografiets evne til å fange miljøspørsmål ved å innføre den nye kategorien ‘Environment’ i den profesjonelle delen av konkurransen. Vinnerutstillingen fra årets konkurranse turnerer nå til flere land, og samtidig endres ungdomskonkurransen for å gi unge fotografer fler...
Bildet inngår i vinneren, Christy Lee Rogers’ samling «Muses», tatt under vann på Hawaii. Fotografen sier at det som fungerte best var å se motivet utenfra, og bruke overflaten i bassenget som ‘lerret’ med naturlige effekter som lysets brytninger om natten til å vri på virkeligheten. © Christy Lee Rogers, USA, 1.-premie, Motion (Open competition), 2019. 
Sony World Photography Awards

Vinneren av den åpne konkurransen

Totalt kom det inn 326 997 bidrag til årets konkurranse. Amerikanske Christy Lee Rogers fikk prisen ‘Open Photographer of the Year’. Alle kan delta i den åpne konkurransen, i motsetning til den profesjonelle konkurransen, studentkonkurransen og den som er forbeholdt ungdom.