Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Konkurranser

EISAtop
Årets EISA-priser er klare

Sony α7 III er årets kamera

EISA-prisene som hedrer årets beste produkter innen lyd- og bildeprodukter, er offentliggjort i dag. Fotobransjen er tildelt i alt 18 priser, men den gjeveste prisen – EISA Årets kamera 2018-2019 – går ikke overraskende til Sony α7 III. Det er bladet Fotografi som er norsk representant i EISAs fotoj...
Se vinnerbildene, bildene som fikk hederlig omtale og alle de andre 100 utvalgte bildene fra fotokonkurransen i forbindelse med Nikons 100 år. Spesialutgaven inneholder 100 sider smekkfulle av stoff for alle Nikon-interesserte - tester, fotografer og artikler.
Les Fotomags spesialutgave med 100 sider Nikon-bilder og Nikon-stoff

Hvem vant ‘Nikon 100 år’-fotokonkurransen?

Dette er spesialmagasinet for Nikon-folket. Resultatet fra Fotomag og Nikons store fotokonkurranse, kamera- og objektivtester, Nikon-historikk og gjensyn med Fotomags portrett av Nikon-ambassadør Roger Brendhagen. 100 sider gratis lesestoff som kan leses av alle som er opptatt av fotografi.
D850_100aar
Fotokonkurranse: Send inn dine beste Nikon-bilder

UTVIDET FRIST: Test Nikon D850 i 100 dager?

NY FRIST 15. FEBRUAR! Nikon feirer 100 år i 2017, og på tampen sponser Nikon en konkurranse i Fotomag for Nikon-brukere. Vi ønsker rett og slett de 100 beste bildene tatt med et Nikon-kamera, som vi publiserer i en spesialutgave av Fotomag.
Tyrkiske Burhan Ozbilici vant hovedpremien under World Press Photo 2017 med sitt sterke bilde av attentatmannen Mevlüt Mert Altıntaş som roper etter å ha skutt den russiske ambassadøren Andrey Karlov i et kunstgalleri i Ankara 19. desember 2016. © Burhan Ozbilici, The Associated Press.
Burhan Ozbilici vant World Press Photo of the Year

Hatet som ble årets pressebilde

Årets bilde i den store konkurransen World Press Photo 2017 ble ikke uventet den tyrkiske fotografen Burhan Ozbilicis bilde fra attentatet mot Russlands ambassadør i Ankara i desember i fjor. Svenske Magnus Wennman vant også en førstepris i kategorien «People».
2018_masters
Nå er det åpent for bidrag til neste års store konkurranse

Bor det en Hasselblad Master i deg?

Hasselblad Masters er en av verdens mest prestisjetunge fotokonkurranser. Den er åpen for profesjonelle fotografer og unge fotografer under 21 år. Frem til 10. juni 2017 kan du levere inn dine bidrag til neste års konkurranse, der vinnerne blir kunngjort i januar 2018. Ovenfor ser du vinnerne av Has...
ÅRETS NORDISKE NATURFOTOGRAF Audun Rikardsen_portrett
Natur&Foto med National Geographic i ryggen inviterer for 7. gang

Konkurranse: Årets nordiske naturfotografi

1. november er fristen for å levere bidrag til neste års konkurranse om beste nordiske naturfotografi. Det er tidsskriftet Natur&Foto som sammen med bl.a. National Geographic inviterer til Nordic Natu...
Premiecollage
Se hva vinnerne får

Her er premiene til sommerkonkurransen

I vår konkurranse #FotomagSommer på Instagram har vi hatt 13 ukevinnere, og i Fotomag nr. 1 som kommer i slutten av september, får du vite hvem som blir hovedvinner. Men allerede nå kan du se premiene...
FM_vinnere
Nå kan du stemme på dine favoritter

Finalerunden - #FotomagSommer

Her er vinnerbildene i vår sommerkonkurranse i 2016. Frem til slutten av september kan du stemme på dine favoritter ved å besøke vår Facebook-side eller stemme på Instagram.