Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Tester

Test
105984_1
Mobilt og vanntett lyssystem

LumeCube

LumeCube har bygget opp et helt lite system av sine smarte og særdeles kraftige LED-kuber for å lyssette stillbilder og film. For når lyskilden er kraftig, vanntett, liten og solid, er det nesten ingen grenser for hva den kan brukes til.
Test
70-200_Front_Slant_for_Dev_Announcement
Målestokk for en ny generasjon

Canon RF 70–200mm F2.8L IS USM

Nå er de tre basis-zoomene for proffene på plass i EOS R-systemet. Vi har testet telezoomen og er i ferd med å teste vidvinkel- og standardzoomen. De er alle dyre, og er de verd prisen?  
Test
M10_Monochrom+Summilux_35_TOP_RGB
En diskret M med gråstenk

Leica M10 Monochrom

Man kunne være litt slem og si at Leica spiller skamløst på retrobølgen. Men sannheten er nok heller at retrobølgen har Leica å takke for den økende populariteten.   
Saramonic Blink 500 er en serie kompakte mikrofoner for taleopptak til mobil og kamera.
Videolyd for mobil og kamera

Saramonic Blink 500

Denne serien med kompakte, trådløse videomikrofoner fra Saramonic er ideell for podcaster, vlogging og intervjuer der talelyd er viktigere enn musikk og miljø-lyd.   
Blitz-med-batteri
Utstyrstips: Systemblitz med kraft

Hähnel Modus 600 RT II trådløs blitz

Hähnel er kjent av fotografer for sine mange produkter innen småelektronikk, ikke minst kamerabatterier som alternativ til originalbatterier. Men de lager også blitztilbehør og blitzsystemer.  
Portrettobjektiver
Fikk du med deg disse testene i Fotomag?

Portrettobjektiv-duell

Portretter, deriblant selvportretter, er en klassisk øvelse alle fotografer bør dyrke. I Fotomag 3-2019 testet vi to spesielle portrettobjektiver. Fikk du med deg de testene?
B0A45EEC-06D1-480F-902C-68FAE1E31B8D
Førsteinntrykk: Når nostalgi og retro blir digital magi

Fujifilm X-Pro 3 – kameraet du elsker eller hater

Fujifilms X-Pro-serie har med rette blitt sammenlignet med Leicas M-serie. Kompakt, avansert søker i «venstre hjørne» og vesentlig vekt på praktiske egenskaper for fotografer. Nå kommer tredje kamera ...
Test
Skjermbilde 2019-10-24 kl
Fujifilm GFX100

Fujifilms «fullformatkamera» har 100 Mp CMOS.

Det er lett å putte Fujifilm GFX100 i båsen ‘mellomformatkamera’. Men det er en helt ny klasse kameraer denne modellen introduserer. Og det er faktisk størrelsen det kommer an på. For dette kameraet e...
PowerShot G5 X Mark II BK FRT 02
Canon G5 X Mark II

Hendig semi-kompakt

PRØVD: Canon har fortsatt stor tro på én-tommesmarkedet for avanserte kompaktkameraer og oppdaterer nå utvalget. Hvor bra er PowerShot G5 X blitt i Mark II-utgaven?