Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Tester

Z7-pakke
Hva ønsker du å få vite?

Vi er i gang med Nikon Z7

Nå er Fotomag i gang med å teste Nikon Z7. Vi har fått låne en omfattende pakke fra Nikon, og beregner å publisere vår test av kamera og objektiver i Fotomag nr. 5-2018.
Test
09_EOS_M50_BK_FrontSlantDown_EF-M15-45 STM
Beste speilløse fra Canon til nå

Canon EOS M50

Da vi testet Canon EOS M5 for litt over ett år siden, skrev vi at Canon endelig hadde tatt speilløse kameraer på alvor. Nå er EOS M50 her, mer avansert og til halve prisen!
Test
a7III_front_
Historiske signaler

TEST: Sony A7 III

Helt tilfeldig er nok ikke sammenfallet, men det er interessant at Sony lanserer sin første ‘folkemodell’ akkurat i det speilløse kameraer er i ferd med å ta over hegemoniet fra speilrefleksene. Sony A7 III har det meste for de fleste.
Test
RX0_right_EU05
Kompaktkameraet som både duger som actionkamera og til flerkameraproduksjoner

Sony RX0

Sony RX0 er noe ganske annet enn du først tror. Det er ikke en GoPro-killer, men en brikke i et større spill, der brukeren utvikler reglene med sine egne ideer. Og det kommer mest til sin rett når du kjøper flere av dem.
Test
PowerShot G1XMkIII_Front
‘Speilløst’ med fast objektiv

Canon PowerShot G1 X Mark III

Mens vi venter på en alvorlig offensiv fra Canon (og Nikon?) på speilløst, har vi sett på jokeren Canon G1 X Mark III. Trenger du egentlig utskiftbart objektiv på et kompakt kamera?
Test
GH5S_H_ES12060_front_K
Panasonic Lumix DC-GH5S

‘S’ for Spesialist

Det er bare måneder siden Panasonic med Lumix G9 viste at de satser på to ulike hester i det semiprofesjonelle markedet. Nå, med Lumix GH5S har de fødd opp en tredje arbeidshingst.  
Mount A7 III
Er dette spikeren i kisten for tradisjonelle speilreflekser?

Sony A7 III førsteinntrykk

Sony lanserte denne uken sitt nye 'basic' systemkamera, Sony A7 III. Dette er et kamera som har "alt". Med ett idiotisk unntak. Vi kommer tilbake til det. 
Test
fujifilm_16550643_instax_mini_9_instant_1312545
Kamera eller leketøy?

Fujifilm Instax Mini 9

Digitalkameraenes inntog rundt årtusenskiftet klarte nesten å ta livet av «instant»-kameraene også. Men helt døde er de ikke, og Fujifilm rir på en stadig voksende bølge med analog moro.