Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Mobil

RX100M6_nett_16x9
Bransjen har kåret årets julegaver

Sony RX100 VI er Årets fotoprodukt

1. november kåret Stiftelsen Elektronikkbransjen Årets julegaver under en tilstelning i Oslo. Det var Sony RX100 VI som dro av gårde med prisen Årets fotoprodukt, mens smartklokken Samsung Galaxy Watch ble Årets julegave 2018.
Mate20-launch
Følg med på direkteoverføring 16. oktober

Huawei lanserer Mate 20-serien i London

Huawei lanserer tirsdag 16. oktober den nye Mate 20-serien med det nye flaggskipet Mate 20 Pro under et stort arrangement i London. Fotomag er på plass og på denne siden kan du følge med på lanseringen fra 16. oktober kl. 15.00 norsk tid.
Test
iphonex-truedepth-back-camera
Apples skjermoffensiv

Apple iPhone X

Med den nye toppmodellen iPhone X markerer Apple både ti år med iPhone og en ny designlinje. Men vi merker oss mest at kamera- og videoegenskaper er ytterligere forbedret.
Test
Galaxy-S9-4colors3
Et forsiktig skritt videre

Samsung Galaxy S9+

Samsung fortsetter finpussingen, men noen revolusjon er det ikke snakk om. Første møte med S9+ gir en sterk følelse av deja vu, og de fleste forandringene har skjedd på innsiden.
Canon Zoemini hvit
Miniprinter for snap-generasjonen

Canon Zoemini

Snart kan du ta med deg fotoskriveren i lomma. Canon Zoemini er printeren for deg som er ute blant folk, snapper og har et sosialt liv der ute i virkeligheten. Og du kan glemme blekkpatroner.
4_3_Kar_2
Mobilguide

Mobilkamera på alvor

Er smartmobilene klare til å erstatte «ordentlige» kameraer? Er det noe poeng å ta med et «ordentlig kamera» i ferien? Her skal vi gi et overblikk over mobilkameraets styrker og svakheter, i tillegg til noen praktiske tips for å ta enda bedre bilder med mobilen.
 Hvorfor ble det mobilprodusentene som for alvor klarte å utnytte den digitale fototeknologien?
Noe gikk galt i overgangen fra film og fotokjemi til digital fotografering.

Tynget av konvensjoner

I hvertfall i fotobransjen. Mange så de nye mulighetene som åpenbar seg, men noen var også engstelige for at «dette digitale» skulle spenne bena under det fotografi tradisjonelt handlet om: film, frem...
Galaxy-S9-4colors3
Denne gangen har kameraet fått seg en solid overhaling

Samsung har lansert Galaxy S9 og S9+

Som før er S9 og S9+ sikret mot vann og støv, og de viderefører den tilnærmet rammeløse designen fra forgjengerne. Fingeravtrykksleseren har blitt flyttet litt på, og er nå plassert under kameraet i s...