Sony-Xperia-1-V_web.jpgEISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2023-2024 

Sony Xperia 1 V​​ Combined with Photography EG​

EISA-Award-Sony-Xperia-1-V.pngBlant Xperia 1 Vs mange attraktive funksjoner er det kamerasystemet med høy kvalitet som virkelig skiller seg ut. Forbedringer for denne femte generasjons flaggskipmobilen finnes i bildebrikketeknologien, som inkluderer den nye «Exmor T for mobile», en stablet CMOS med separate transistor- og fotodiode-lag. 1,7x økning i bildebrikkestørrelsen gir drastisk reduserte støynivåer og et bredere dynamisk område, som tar nattbilder til et nytt nivå. Sonys 24mm hovedkamera kompletteres av et ultravidvinkelkamera med 16 mm brennvidde og et optisk zoomkamera med et vidstrakt brennviddeområde på 85-125 mm. Xperia 1 Vs ypperlige bilde-egenskaper og fleksibilitet støttes av skjermens brede bildeforhold på 21:9, en HDR OLED-skjerm med 4K-oppløsning, den nyeste Snapdragon-prosessoren og et kraftig 5000mAh batteri.


Honor-90_web.jpg

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2023-2024

Honor 90​

EISA-Award-Honor-90.pngHonor 90 overgår forventningene til hva en smarttelefon til denne prisen bør tilby. Selv med en komfortabel possisjon i mellommarkedet har den funksjoner vi er vant til å se i flaggskipdesign, først og fremst en lyssterk og skarp 6,7 tommer 120Hz AMOLED-skjerm. Det er også et trippelkamera-oppsett med et 200 MP hovedkamera for avansert fotografering, pluss 5000mAh 66W hurtigladende batteri. Qualcomms høyt ansette Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition-prosessor jobber under overflaten for å garantere en strømlinjet, stabil brukeropplevelse fra Honor 90s Magic OS 7.1-system. Dette er en fantastisk prestasjon fra en rimelig smarttelefon som også fortjener ros for sitt moderne, dristige håndverk.

OPPO-Reno10-Pro_web.jpgEISA CONSUMER SMARTPHONE 2023-2024

OPPO Reno10 Pro

EISA-Award-OPPO-Reno10-Pro.pngHONOR 70 tar utfordringen å gi brukerne nøyaktig hva de trenger, men til en rimelig pris – en raritet blant smartmobilenes toppsjikt – og blir samtidig sesongens beste kjøp. Med et kamerasystem med tre objektiver, både vidvinkel og ultravidvinkel fulgt av en dybdesensor, byr denne Android-smartmobilen den beste bildekvaliteten i sin klasse, drevet av en fremragende 6,67” (169mm) 120Hz OLED-skjerm, Qualcomm SM7325-AE Snapdragon -prosessor og et hurtigladende 4800mAh batteri. Den fysiske utformingen, med en moderne slank finish og myke kurver, er også uvanlig for denne prisen. Dette er en bemerkelsesverdig prestasjon fra HONOR.

Honor-Watch-GS-3_wweb.jpgEISA SMARTWATCH 2023-2024

Honor Watch GS 3​

EISA-Award-Honor-Watch-GS-3.png
Med sin 1,43-tommers AMOLED-skjerm, et kraftig 451mAh batteri som leverer opptil 14 dagers bruk, og åtte-kanals PPG-pulssensor imponerer spesifikasjonen til Watch GS 3 fra første stund. Dessuten gjør tilleggsfunksjoner, inkludert Bluetooth 5.0 (med NFC), GPS og trådløs lading, den til en allsidig og praktisk gadget for daglig bruk. Og Honor Watch GS 3 er ikke bare en treningskamerat – det er et stilig tilbehør og en smart assistent som kan håndtere samtalene, varslingene og musikken din. For de som leter etter en smartklokke med attraktive pris som har alt, har Watch G3 S det som kreves.

Philips-Fidelio-T2_web.jpgEISA IN-EAR HEADPHONES 2023-2024

Philips Fidelio T2​

EISA-Award-Philips-Fidelio-T2.pngFidelio T2, en spenstig oppgradering fra forgjengeren, benytter en mindre formfaktor, men øker lydkvaliteten og brukervennligheten. Med toveis akustisk design basert på en grafenbelagt elektrodynamisk driver, har hver kapsel tre mikrofoner for effektiv, aktiv støydemping og stemmegjenkjenning. De er også komfortable og formet for å passe godt i øret, med Philips’ trepunkts «targus lock» som sikrerat du aldri mister dem mens du går eller reiser. Nøkkelen til denne ekte trådløse modellens appell er kompatibilitet med Amazon Alexa, Apple Siri og Google Assistant, og den eksepsjonelt raske sammenkoblingen. Ladetidene er også suveren, det trengs bare 15 minutter for en times spilletid. Sammen med disse tekniske innovasjonene benyttes det nyeste Bluetooth-brikkesettet for høyoppløst lytting.

Philips-Fidelio-L4_web.jpgEISA BEST BUY WIRELESS HEADPHONES 2023-2024

Philips Fidelio L4​

EISA-Award-Philips-Fidelio-L4.pngPhilips Fidelio L4 er den ultimate arbeidshesten tiol daglig bruk: stilig, komfortabel, fullt utstyrt og velsignet med overlegen lydkvalitet fra sine 40 mm grafenbelagte dynamiske drivere. Selskapets flaggskiphodetelefon med sitt design frister til lange lytteøkter takket være polstrede øreklokker, Muirhead-hodebøyle i skinn og et chassis i lettmetall. Adaptiv ANC, som utnytter de fire strategisk plasserte mikrofonene, er på plass for å holde uønsket lyd ute, og forbedre gjengivelsen fra Fidelio L4s høykvalitets Bluetooth-tilkobling ytterligere (kodekalternativer for LDAC, AAC, SBC og LC3 gir allsidighet her). Andre premium-funksjoner er flerpunkts Bluetooth, rask parringsteknologi, USB-C-tilkobling og batterilevetid på opptil 50 timer med Quick-Charge-funksjon. En fantastisk allround-pakke fra Philips.

Bang-&-Olufsen-Beosound-A5_web.jpgEISA MOBILE SPEAKER 2023-2024

Bang & Olufsen Beosound A5​​

EISA-Award-Bang-&-Olufsen-Beosound-A5.png​Beosound A5 kombinerer banebrytende teknologi og fantastisk skandinavisk design i både Nordic Weave og Dark Oak finish. En fullt bærbar høyttaler med oppladbart 12-timers batteri, dens blanding av Bluetooth, Wi-Fi-streaming og appkontroll gjør at du alltid kan ta musikken med deg. Det er en kraftig ytelse takket være en flerveis-konstruksjon inkludert en 130 mm basshøyttaler, mens den velbalanserte lyden spres over 360 grader. Beosound A5s toppoverflate med sine kontroller fungerer som en trådløs Qi-lader for en smarttelefon. Også bærekraft har fått sin oppmerksomhet. Med en fremtidssikker modulær design for kommende oppdateringer eller reparasjone har Bang & Olufsen laget en førsteklasses høyttaler som høres bra ut i dag – og potensielt i lang tid fremover..

Pure-Woodland_web.jpgEISA BEST BUY PORTABLE SPEAKER 2023-2024

Pure Woodland​

EISA-Award-Pure-Woodland.png​Ved første øyekast ser TCL NXTPAPER 10s ut til å være bare enda et Android-nettbrett. Men slå den på og du legger merke til en helt ny bildekvalitet, takket være den ‘papiraktige’ skjermen. Her har TCL laget en LCD-skjerm med 10 sprednings-lag, som bidrar til å beskytte øynene under lange bruksperioder og begrense reflekser, samtidig som fargenøyaktighet beholdes – ideelt når du bruker den inkluderte pennen til tegning og skriving. Stressfri bruk blir også understreket av et 8000mAh batteri med lang driftstid og 490g vekt, som er imponerende lett for en enhet med 10,1” (256mm) skjerm. Og med prisen på NXTPAPER 10s har TCL klart å lage det ideelle nettbrettet for alle generasjoner.

Huawei-GT-Sports_web.jpgEISA PREMIUM SMARTWATCH 2023-2024

Huawei Watch Ultimate

EISA-Award-Huawei-Watch-Ultimate.png​Huaweis suverene Watch Ultimate kombinerer stil og høy funksjonalitet, og er den ideelle følgesvennen for alle som ønsker å være pålogget og i forkant av tiden. Den slanke designen i blått eller svart har et zirkoniumbasert «flytende metall»-deksel, safirglasstruktur og keramisk ramme, som ramme rundt en 1,5-tommers AMOLED-skjerm med intuitiv kontroll over de avanserte funksjonene. Huaweis 530mAh-batteri gir opptil to ukers driftstid, mens 10ATM sertifisering mot vanntrykk lar deg bruke uret hvor du vil – selv under vann til 100 meters dyp. Dette er en ypperlig konstruert enhet som vil holde følge med en travel livsstil og holde seg på toppen av alle slags eventyr.

T+A-Solitaire-T_web.jpgEISA PREMIUM WIRELESS HEADPHONES

T+A Solitaire T​ (With Hi-Fi Expert Group)

EISA-Award-T+A-Solitaire-T.png​Det er utfordrende å implementere audiofil teknologi i en bærbar, trådløs hodetelefon, men T+A klarer det med den smarte Solitaire T, et påkostet og lett sett med utmerket støyreduksjon og ytelse som konkurrerer med de beste kablede enhetene. Nøkkelen til hodetelefonens appell er allsidighet: en separat ESS DAC støtter HQ-lyttemodus, det høyspesifiserte Bluetooth-brikkesettet er kompatibelt med aptX HD, og det er også USB-C og analoge tilkoblinger. Rundt de 42mm store dynamiske driverne er øreklokker med lukket bakside koblet sammen med en aluminiumsramme – nydelige svarte og hvite fargealternativer sikrer at Solitaire T er like holdbar som den er stilig. Du kan betrakte disse som en triumf av teknologi og lyd.

iFi-Audio-GO-pod_web.jpgEISA MOBILE DAC 2023-2024

iFi Audio GO pod

EISA-Award-iFi-Audio-GO-pod.pngTakket være iFi Audios GO-pod får tilhengere av high-end, kablede ærepropper endelig et alternativ til mainstream «ekte trådløs stereo»-design. Dette nye systemet har to smarte, berøringskontrollerte adaptere som passer tett bak øret og kobler direkte til IEM-er etter eget valg – industristandard 2-pinners og MMCX-kontakter leveres, med andre tilgjengelig som tilleggsutstyr. En kvalifisert DAC/hodetelefonforsterker er innebygd i hver «pod» for å drive selv de mest krevende øreproppene, mens bred støtte for Bluetooth-kodeker (inkludert aptX Adaptive og LDAC) sikrer trådløs naturtrohet. Til og med GO pod-dekselet, som lader opp adapterens syv timers batterier, er smart – i alle betydninger av ordet!

XGIMI-MoGo-2-Pro_web.jpgEISA PORTABLE PROJECTOR 2023-2024

XGIMI MoGo 2 Pro  (With HT Video Expert Group)

EISA-Award-XGIMI-MoGo-2-Pro.png​Denne kompakte Full HD DLP-projektoren er et mesterstykke av både lysstyrke og smart betjening, med MoGo 2 Pros 400 ISO Lumens-effekt som klarer selv vanlig dagslys. De flotte bildene, opptil 120 tommer, oppnår D65-fargetemperatur og 90 % av DCI-P3-spekteret. De er også svært stabile ettersom XGIMIs utmerkede ’Intelligent Screen Alignment’ skanner 10 000 datapunkter for automatisk å rette opp og fokusere bildene og samtidig unngå hindringer, selv fra posisjoner utenfor aksen, og uten å avbryte bildevisningen. Signalkilder kan kobles til over HDMI og USB, mens Android TV 11.0 byr på tusenvis av apper, Google Assistant og Chromecast. Projektorens stereohøyttalere har også trøkk, og gjør den til en allsidig løsning for de som ønsker å ta underholdningen med seg over alt.