Importør:

TV2HjelperDeg-logo.pngTorsdag 11. april sendte TV2 Hjelper Deg den første kameratesten der Fotomag var eksperthjelp på bilder. Det var to ganske kule, men ulike håndholdte kameraer som ble testet: GoPro Hero7 Black og DJI Osmo Pocket. Fotomags redaktør Toralf Sandåker sammenlignet bildekvaliteten og de viktigste egenskapene for TV2 Hjelper Deg i studio, mens actionopptakene ble tatt ved Tryvann utenfor Oslo en skikkelig grå vinterdag.

71Pxlb6FomL._SL1500_.jpg

GoPro Hero7 Black er toppmodellen og nyeste generasjon av GoPros actionkameraer. Det tåler skikkelig røff bruk, og kan tas med inntil 10m under vann uten ekstra beskyttelse. De viktigste nyhetene på dette kameraet er en effektiv elektronisk bildestabilisator, som også fungerer med 4K video, og mulighet til å sende live video.

1553549890000_IMG_1159192.jpg

DJI Osmo Pocket er drone- og gimbalspesialisten DJIs minste gimbalkamera, og går som navnet sier lett ned i lommen. Dette kameraet er ikke like klar for de røffeste oppgavene, men det finnes ekstrautstyr for den som trenger det. Du får håndholdt stabilisering og video opp til 4K med ansiktsfølging og mye mer.

Skjermbilde 2019-04-12 kl. 15.11.16.png

Klikk på bildet over og les saken og se innslaget på TV2.no med korttest av de to kameraene.

Fotomag og vårt søstermagasin Stereo+ vil fortsette å bistå TV2 Hjelper deg med tester og eksperthjelp på lyd- og bildetester i tiden som kommer.

Fotomag kommer tilbake til en fyldig test av de to kameraene her på www.fotomag.no. Følg med.