Årets overordnede vinner: Dikye Ariani fra Indonesia stakk av med seieren med dette bildet i kategorien People. 

Kvinnen i bildet er eieren av en tradisjonell indonesisk kafé. Hun ønsker mennene i landsbyen velkommen til å nyte en kopp te eller kaffe og delta i livlig kortspill etter en hard dags arbeid i rismarkene. Den målbevisste kortspilleren fremstår som vinneren av spillet.

Roald Synnevåg fra Bergen ble premiert med plassering 11–30 for dette bildet i kategorien Natur.

Premierte bilder fra Norge

Det ble ingen nordiske kategorivinnere i år, men særlig Norge forsynte seg godt av de nest beste premiene: I årets konkurranse har to norske bilder fått plassering nummer 11 – 30. Det er Olav Thokle fra Volda og Roald Synnevaag fra Bergen som står bak disse.

Olav Thokle fra Volda ble premiert med plassering 11-30 for dette bildet i kategorien Sports.

Verdens største fotokonkurranse

CEWE Photo Award er verdens største fotokonkurranse med 509 612 innsendte bidrag i år, fra totalt 54 250 fotografer, som igjen representerer 147 land. Bildene fordelte seg på ti kategorier: Sport, mennesker, landskap, dyr, arkitektur og teknologi, natur, reise og kultur, mat og matlaging, hobby og fritid og luftfoto. 

Norske Audun Rikardsen var en av årets jurymedlemmer.

 

Til årets konkurranse hadde juryen den prisbelønte norske fotografen Audun Rikardsen som medlem. Han er svært imponert over de mange bidragene.

– Det har vært en ære å sitte i juryen. Nivået er utrolig høyt, og jeg er mektig imponert over både profesjonelle- og amatørfotografer som har lagt sjela si i bildene sine, sier Rikardsen.

Du kan lese mer om konkurransen og vinnerne her.