Importør:

Ghjennom uken vil du også kunne møte leverandører med sine produkter, og benytte deg av gode tilbud. Photocamp har i flere år vært et travelt møtested for og med fotografer, amatører som profesjonelle, og i år er det første gang det samlede Interfoto/Foto.no står bak. Stedet er fremdeles Interfotos lokaler på Skøyen i Oslo. En unik anledning til faglig påfyll og å hente inspirasjon og utveksle erfaringer.

Martina Wärenfeldt.jpg

Portrettkunstneren Martina Wärenfeldt kan du treffe onsdag og torsdag. (Foto: Martina Wärenfeldt).

Interfoto har hentet inn en rekke kjente fotografer som vil fortelle om hvordan de jobber og gi gode tips. Det blir workshops og foredrag, og blant fotografene du kan treffe er Agnete Brun, Fred Jonny, Johs Bøe, Ole Henrik Skjelstad, Svein Bringsdal, John Hagby, Stine Loe Jenssen, Mine Kasapoglu, Dag Knudsen, Jon Klasbu, Martina Wärenfeldt, Martin Wallgren, Magnus Wennman, Mark Trustrup, Emma Svensson, Torgrim Hermansen Halvari og Mikkel Fykse Engelschiøn.

passasjeren_Johs Bøe.jpg

Kunstfotograf Johs Bøe holder foredrag fredag 15.11. (Foto: Johs Bøe).

Fra tirsdag til fredag blir det daglig «Daylight hour» med Arild Bergseth, der han, sammen med gjester, tar for seg ulike temaer om lys og lyssetting. I tillegg vil Erik Faarlund ha samtale med relevante gjester om ulike tekniske temaer for alle som ønsker å pløye litt dypere i teknologi og trender. Alle arrangementer er gratis, men noen av dem krever påmelding av plasshensyn.

Torgrim Hallvari.jpg

Fredag kan du også møte portrettfotografen Torgrim Halvari (Foto: Torgrim Halvari).

Photocamp er åpent mellom 08.00-20.00 mandag til fredag. Tilbudene blir offentliggjort kort tid i forveien og gjelder fra søndag 10. til mandag 18. november.

Mer informasjon, fullt program og påmelding finner du her.