Importør:

Photokina handler ikke lenger bare om tradisjonell fotografi, men like mye om video, bruk av bilder i tradisjonelle og nye medier, interaktivt og i grenseland mellom fiksjon og virkelighet. Nå ser det også ut som de fleste toneangivende produsentene kommer. I skrivende stund mangler likevel messen bekreftelse på deltakelse fra Leica, Nikon, Fujifilm og Olympus. Blant aktørene som har bekreftet deltakelse er Canon, Sony, Panasonic, Sigma, Tamron, CEWE, GoPro, Carl Zeiss, Hasselblad, Kodak Alaris, Hahnemühle, Arri, Røde, DJI og Insta360.

Photokina 2020 tar mål av seg å inspirere med ideer og nye trender, og samtidig være en møteplass for å dele erfaringer og kontakter. Som vanlig er det også under messen en lang rekke utstillinger, både på messeområdet og i byen Köln.

Hallenplan_Photokina2020.jpg

Bare tre av de mange hallene i Köln er i bruk under årets Photokina.

I år er messen på slankekur. Bare deler av den store Kölnmessen er i bruk. Etter det Fotomag erfarer vil utstillingene fordele seg på hallene 3 og 4, og deler av hall 5. Det betyr kortere avstander for de besøkende, men kan også bety mer trengsel, hvis det kommer like mange besøkende som før.

Du kan lese mer om Photokina 2020 på messens nettsider.