EISA ADVANCED SMARTPHONE 2021-2022

OPPO Find X3 Pro (With Photography Expert Group)

OPPO Find X3 Pro hever teknologilisten til nye høyder og imponerer med sitt omfattende sett av egenskaper og moderne, meget særpregete design. Drevet av en Qualcomm 5nm Snapdragon 888-prosessor, med 8GB RAM, byr Find X3 på en 6,7 tommer 120 Hz LPTO AMOLED-skjerm og kraftige 4500 mAh batteri med støtte for 65 W hurtiglading. Dessuten tilbyr OPPOs flaggskip utvilsomt sesongens beste kameraoppsett, med fire objektiver bak – 50-millioner piksler primær- og ultravidvinkel, 13 millioner piksler telefoto og den unike 3 millioner piksler mikroskop-kamera, med arbeidsavstand 1–3mm og 60x forstørrelse. Dette flerkamera-oppsettet leverer på alle løfter, og gjør OPPO FInd X3 til markedets mest avanserte smarttelefon.


EISA BEST SMARTPHONE 2021-2022

Apple iPhone 12 Pro Max

Med sin lekre, matte glassoverflate på baksiden og 6,7 tommer store skjerm, fanger design i seg selv oppmerksomheten mot Apples flaggskip iPhone 12 Pro Max. Under det eksklusive ytre finner du en smarttelefon med lynrask prosessor og fremragende batterikapasitet. Enten du bruker den til gaming, surfing, videoredigering eller jobb, holder den koken hele dagen, og uansett hva du vil, gjør iPhone 12 Pro Max jobben raskt, problemfritt og uten trøbbel. Skjermen er fantastisk, med naturtro farger og høy lysstyrke, og trioen av 12-megapiksel-kameraer (og mange brukerinnstillinger) er en fotografs drøm. Støtte for 4K HDR med Dolby Vision leverer høykvalitets videoresultater perfekt for å vise på storformat-TV.


EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2021-2022

Sony Xperia 1 III (With Photography Expert Group)

Sony Xperia 1 III introduserer den aller første 120Hz 4K-skjermen på en smarttelefon, samt et periskopformet telefoto-kamera med variabel brennvidde, og er dermed en genuin multimedievinner, ideell for alle som bruker mobilen mest til å lage eller oppleve video og foto-innhold av høy kvalitet. Disse egenskapene støttes av Qualcomms nyeste 5nm Snapdragon 888 brikkesett og 12 GB RAM, enda en ‘aller første’ smarttelefon-kombinasjon, og resultatet er en enhet som også utmerker seg til mobil gaming og app-multitasking. Xperia 1 III er en topp-mobil for krevende brukere, og pakker den attraktive funksjonaliteten i et friskt design med en plettfri glassfinish og IP65/IP68 vann- og støvsikring.


EISA BEST BUY SMARTPHONE 2021-2022

TCL 20 Pro 5G

Sesongens smarttelefon som gir mest for pengene er TCL 20 Pro 5G, som inneholder premiumfunksjoner ingen av konkurrentene i denne prisklassen kan matche. Med sin utmerkede byggekvalitet, 6,67 tommer AMOLED HDR-skjerm med runde kanter, trådløs lading av batteriet med 4500 mAh kapasitet, og baksdens trekameraløsning, føles den som en flaggskipmodell. Brukeropplevelsen er fordelaktig, enten du verdsetter skjermens imponerende lysstyrke, de fotografiske kvalitetene eller den strømlinjeformede arkitekturen til 8nm Snapdragon 5G-prosessoren og 6 GB RAM. Dristig styling og robust design bidrar også til å gi 20 Pro 5G sin appell. Dette er en prisgunstig og ekstremt pålitelig inngang til den raske 5G-teknologien.


EISA BEST FOLDABLE SMARTPHONE 2021-2022

Huawei Mate X2

I forkant av tidens smarttelefondesign finner du Huaweis oppsiktsvekkende Mate X2. Takket være den slående innoverbrettede OLED-skjermen er det mulig å få plass til en fantastisk stor, lys og skarp 8-tommer skjerm i lommen. Brettemekanismen imponerer, den lar skjermoverflaten fremstå helt rett, mens enheten føles glatt i hånden. På maskinvaresiden matcher Mate X2 sin innovative form med toppmoderne teknologi, inkludert nyeste Kirin 9000 5G brikkesett, sammen med 8GB RAM og et 4500 mAh batteri. På toppen av dette finner du et firekamera-system som omfatter både ultravidvinkel og 10x optisk zoom, slik at denne smarttelefonen fremstår som en komplett pakke – og en som vil få deg til å miste pusten.


EISA WIRELESS HEADPHONES 2021-2022

Philips Fidelio L3

Å bære Fidelio L3, toppmodellen i Philips relanserte Fidelio-hodetelefonrekke, er som å bli pakket inn i en øm omfavnelse – en stilig og velbygd over-øret-design som byr på en utrolig balanse av skjønnhet, effektivitet og lydkvalitet. Det aktive støyreduksjonssystemet (ANC), basert på en hybrid design med doble mikrofoner, fungerer fremragende og helt transparent. Videre er frekvensutvidelsen til hodetelefonens 40mm høyttalerelementer overraskende, med kraftfull men perfekt kontrollert bass, ekstremt lav forvrengning og en tonebalanse som ikke endrer seg med ANC innkoblet. Det er en ikke-trettende lyd som oppmuntrer til lange lytteøkter, noe som får hjelp av Fidelio L3s komfortable design og lange batteritid. Du vil ikke ta den av.


EISA SMARTWATCH 2021-2022

Huawei Watch 3 Pro

Watch 3 Pro er Huaweis første smartklokke basert på deres proprietære HarmonyOS. Dette avanserte operativsystemet bringer med seg en rekke applikasjoner og egenskaper, inkludert pulsmåler og overvåking av oksygennivået i blodet, stresstesting og falldetektor, samt ferdige programmer for 100 ulike treningsøkter. Den kan også fungere som en smarttelefon via kompatibilitet med eSIM, og har bygget inn en integrert høyttaler som benyttes til apper som Tidal og MyTuner Internett-radio. Den ser flott ut på håndleddet, takket være titankroppen rundt den 1,43 tommer store AMOLED-skjermen, som i sin tur er beskyttet av et buet 3D safirkrystall-glass som gir Watch 3 Pro et preg av moderne eleganse.


EISA IN-EAR HEADPHONES 2021-2022

LG TONE Free FP8

LGs TONE Free FP8 er utviklet i samarbeid med Meridian Audio som ekte trådløse ørepropper, og tilbyr en miks av populære egenskaper og imponerende ytelse. Gunstig priset, med 10-timers batteritid og øyeblikkelig parring over Bluetooth 5.2 leverer disse klar lyd til telefonsamtaler, og klar lyd i hele spekteret fra sine 8mm silikon-elementer. Aktiv støyreduksjon (ANC) er effektivt, akkurat som FP8s bassrespons, og øreproppene passer komfortabelt til lange lytteøkter. Når de ikke er i bruk, kan de lades opp i LGs smarte UVMamo-etui, som desinfiserer dem med UV LED-lys for sjelefreden. Dette er en fremtidsrettet utforming som virkelig matcher stil med substans.


EISA MOBILE SPEAKER 2021-2022

We. by Loewe We. HEAR 2

Som ventet fra We. By Loewes produkter er den bærbare We. HEAR 2-høyttaleren smakfullt utformet og ser fantastisk ut. Den leveres i fire ulike farger, så du kan velge den som passer ditt eget interiør – eller eksteriør, siden høyttaleren er IPX6-klassifisert som vann- og støvsikker. Kontrollene for volum og Bluetooth-parring er smart plassert bak den rullesikre støtten, og lydgjengivelsen er ren, detaljert og med trøkk, og nok volum til å sparke i gang partyet. Lading via USB-C fyller We. HEAR 2s 15-timers batteri på rundt 4-5 timer. Den kraftige sylindriske rammen er utformet for både horisontal og vertikal posisjon, eller det kan festes til det medfølgende beltet for musikk på farten.