Sony-Xperia-1-IV_web.jpg

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2022-2023

Sony Xperia 1 IV​ (With Photography Expert Group)

EISA-Award-Sony-Xperia-1-IV_dropshadow.jpg

Sonys multitalent smartmobil imponerer fra første øyekast med det moderne, slanke designet og den robuste glassfinishen på baksiden – men det brukerne får ut av innsiden er enda mer spennende. Xperia 1 IV har det aller første kameraet med kontinuerlig optisk zoom på en smartmobil, med 85–125mm på telefoto-kameraet og avansert 120 bps bildebrikker på alle objektivene. Kombinert med 24mm vidvinkel, 16mm ultravidvinkel og 3D iTOF setter Sony en ny standard for profesjonelle opptak, både for foto og 4K 120 bps video. En kraftig Qualcomm Snapdragon-prosessor og 5000mAh batteri avrunder spesifikasjonene til den virkelige multimediakongen blant smartmobiler.


OPPO-Find-X5-Pro_web.jpg

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2022-2023

OPPO Find X5 Pro​

EISA-Award-OPPO-Find-X5-Pro_dropshadow.jpg
Med et overlegent kamerasystem, avansert stabiliseringsteknologi, fremragende batterikapasitet og meget høy byggekvalitet er den imponerende OPPO Find X5 Pro en smartmobil med egenskaper som definerer dagens toppmodeller. Inni den glassdekkede rammen (med svart eller hvit keramisk finish) sitter en 4nm octa-core Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 prosessor, og opp til 512GB minne og 12GB RAM. Kombinert med en 6,7” (170mm) LTPO 2.0 AMOLED skjerm med dynamisk 120Hz oppfriskningsfrekvens byr Find X5 Pro på uslåelige spesifikasjoner – og med sitt kraftige 50MP hovedkamera sammen med 50MP ultravidvinkel og 13MP telefoto med OIS, rangerer vi det som dagens utvilsomt mest avanserte smartmobil.

Honor-70_web.jpg

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2022-2023

HONOR 70

EISA-Award-Honor-70_dropshadow.jpg
HONOR 70 tar utfordringen å gi brukerne nøyaktig hva de trenger, men til en rimelig pris – en raritet blant smartmobilenes toppsjikt – og blir samtidig sesongens beste kjøp. Med et kamerasystem med tre objektiver, både vidvinkel og ultravidvinkel fulgt av en dybdesensor, byr denne Android-smartmobilen den beste bildekvaliteten i sin klasse, drevet av en fremragende 6,67” (169mm) 120Hz OLED-skjerm, Qualcomm SM7325-AE Snapdragon -prosessor og et hurtigladende 4800mAh batteri. Den fysiske utformingen, med en moderne slank finish og myke kurver, er også uvanlig for denne prisen. Dette er en bemerkelsesverdig prestasjon fra HONOR.

Huawei-GT-3-Pro_web.jpg

EISA SMARTWATCH 2022-2023

Huawei Watch GT 3 Pro

EISA-Award-Huawei-Watch-GT-3-Pro_dropshadow.jpg
Watch GT 3 Pro er Huaweis mest strøkne og perfeksjonerte smartmobil hittil. Med premium-brukere for øye bringer det avanserte operativsystemet en overflod av bruksegenskaper, som en rekke treningsøvelser, overvåking av oksygennivået i blodet og stressnivå. Vanntett ned til 30 meter dybde, trenger du aldri ta klokken av, og den eksepsjonelle batteritiden opp til to uker (sammen med trådløs lading) gjør GT 3 Pro praktisk som en ‘klassisk’ klokke. Dette understrekes av et elegant design med urkasse av titan, keramisk bakside og safirglass som beskytter Huaweis skarpe og fargerike AMOLED-display.

Sony-WH-1000XM5_web.jpg

EISA WIRELESS HEADPHONES 2022-2023

Sony WH-1000XM5

EISA-Award-Sony-WH-1000XM5_dropshadow.jpg
WH-1000XM5 er en hodetelefon du alltid vil ha med deg, der Sony har finjustert sin mest avanserte trådløse støykansellering med stor effekt. En ny lettvektsdesign kommer med komfortable myke øreklokker som holder uønsket lyd ute, uten å bruke for mye press. De 30mm store høyttalerelementene er konstruert med tanke på støykansellering, og leverer raffinert lyd med bemerkelsesverdig detaljering i mellomtone og diskant – og du kan velge mellom LDAC, AAC og SBC kodek. Fire mikrofoner sikrer tydelige samtaler, med ytterligere fire avsatt til gjenkjennelse og reduksjon av ekstern støy, så denne hodetelefonen trumfer selv de travleste miljøene. Sonys smartmobil-app benytter et bredt spekter av funksjoner, og gjør WH-1000XM5 til det optimale daglige arbeidsverktøyet.

JBL-Flip-6_web.jpg

EISA MOBILE SPEAKER 2022-2023

JBL Flip 6​

EISA-Award-JBL-Flip-6_dropshadow.jpg
Sjette generasjon av JBLs Flip inneholder en rekke forbedringer under overflaten, og dermed en strålende oppgradering av en av tidenes mest populære Bluetooth-høyttalere.  Med samme stil som Flip 5, men med forbedret byggekvalitet og blant annet gummiføtter, inneholder den to høyttalerelementer – en bass/mellomtone formet som en racerbane og ny diskant – pluss doble passive elementer for dypbass. Effekten er oppgitt til friske 30W, det oppladbare batteriet på 4800mAh leverer opp til 12 timer musikkavspilling. Bluetooth-spesifikasjonen er oppdatert til v5.1, og vann/støvbeskyttelsen klarer IP67-standarden. I tillegg gir JBLs egen app full kontroll over lyden til Flip 6, hva mer kan du be om fra en rimelig, bærbar Bluetooth-høyttaler?

OPPO-Enco-X2_web.jpg

EISA IN-EAR HEADPHONES 2022-2023

OPPO Enco X2​

EISA-Award-OPPO-Enco-X2_dropshadow.jpg
Nøkkelen til den attraktive trådløse OPPO Enco X2 er samarbeidet med lydspesialisten Dynaudio, men uten tvil er den viktigste funksjonen mulighet til å ta opp binaural stereolyd, en må-ha-funksjon for moderne innholdsskapere. Enco X2 er en djerv oppgradering fra forgjengeren, og har et nytt toveis koaksialt høyttalerarrangement, som kombinerer en ultralett, ultratynn dynamisk basshøyttaler med en flat fire-magneters enhet som håndterer høye frekvenser opp til 40kHz. Sammen med disse fysiske innovasjonene får du avansert signalbehandling – med aktiv støykansellering – og høykvalitets DAC med 96kHz samplingfrekvens. OPPOs ørepropper har anti-bakterielle tupper og er støv/vannavvisende. Dette er en toppklasse trådløs ‘in-ear’ øretelefon som kombinerer rike egenskaper med ekstremt god lydgjengivelse.

TCL-NXTPAPER-10s_web.jpg

EISA TABLET INNOVATION 2022-20

TCL NXTPAPER 10s

EISA-Award-TCL-NXTPAPER-10s_dropshadow.jpg
Ved første øyekast ser TCL NXTPAPER 10s ut til å være bare enda et Android-nettbrett. Men slå den på og du legger merke til en helt ny bildekvalitet, takket være den ‘papiraktige’ skjermen. Her har TCL laget en LCD-skjerm med 10 sprednings-lag, som bidrar til å beskytte øynene under lange bruksperioder og begrense reflekser, samtidig som fargenøyaktighet beholdes – ideelt når du bruker den inkluderte pennen til tegning og skriving. Stressfri bruk blir også understreket av et 8000mAh batteri med lang driftstid og 490g vekt, som er imponerende lett for en enhet med 10,1” (256mm) skjerm. Og med prisen på NXTPAPER 10s har TCL klart å lage det ideelle nettbrettet for alle generasjoner.

Philips-GoPix-1_web.jpg

EISA MOBILE PROJECTOR 2022-2023

Philips GoPix 1 (With HT Video Expert Group)

EISA-Award-Philips-GoPix-1_dropshadow.jpg
Når du først blir oppmerksom på Philips’ elegante GoPix 1 ser du kanskje ikke at dette er en projektor. Men inni sin ultratynne og lett portable 18mm dype utforming finner du DLP-basert optikk og LED lyskilde i stand til å produsere bilder opp til 75” (190cm). Konstruert for å kobles til smartmobiler, nettbrett og laptops, uansett operativsystem, støtter denne mobile projektorens innebygde batteri to timer videospilling med klar lyd fra den interne høyttaleren. Bildejustering hjelpes av et taktilt fokuseringshjul og automatisk trapesform-korrigering, mens det innebygde stativet letter visning i alle miljøer. Projektoren kommer også med en fjernkontroll, samt mini HDMI- og USB-C-kabler. GoPix 1 er en glimrende løsning for de som trenger å vise store bilder på farten.

iFi-Audio-xDSD-Gryphon_web.jpg

EISA MOBILE DAC 2022-2023

iFi Audio xDSD Gryphon (With Hi-Fi Expert Group)

EISA-Award-iFi-Audio-xDSD-Gryphon_dropshadow.jpg
Det bærbare DAC-markedet er svært konkurransepreget, men xDSD Gryphon skiller seg ut fra mengden med sin transparente lyd, omfattende funksjoner og rike tilkoblingsmuligheter. Som oppfølger til EISA-Award-vinneren xDSD DAC kommer den med iFi Audios nye OLED.skjerm som informerer om tilkoblingsvalg, bithastigheter og mer, pluss oppdatert brukervennlig betjening. Den nye Qualcomm QCC5100 Bluetooth-kretsen støtter omtrent enhver audiofil kodek, mens hi-fi-entusiaster can spille sine samlinger via USB eller S/PDIF-tilkobling. Dessuten gjør imponerende lang batteritid, en attraktiv og velbygd innpakning, og støtte for ubalanserte og balanserte hodetelefoner xDSD Gryphon til en klasseledende enhet.