Morten Krogvold Workshop er en unik erfaring for lærelystne og innsatsvillige fotografer, amatører som profesjonelle. I seks dager samles deltakere fra inn- og utland til intens konsentrasjon om å lære å se, og lære om å formidle hva de ser gjennom fotografi. Alle som har vært på hans workshops tidligere, vet at de ikke handler om teknikk og fotoutstyr, men om bilder.

Krogvold krever at de som deltar på hans workshops tar trinn 1 før trinn 2 og trinn 2 før trinn 3. Derfor er denne muligheten på kort varsel reservert for deg som allerede har gjennomgått trinn 1 og/eller trinn 2.

Neste trinn 2 arrangeres 14.-20. oktober 2021, altså allerede fra torsdag i uke 41. Det er for deg som allerede har gjeoomgått trinn 1. Du kan lese mer om kurset og melde deg på her.

Neste trinn 3 arrangeres 21.-27. oktober 2021, altså allerede fra torsdag i uke 42. Det er for deg som allerede har gjeoomgått trinn 2. Du kan lese mer om kurset og melde deg på her.

Morten Krogvold holder også workshops online, for den som ikke kan komme til Vågå denne gangen. Det kan du lese mer om her.

I disse dager er det to år siden markeringen av at Morten Krogvold gjennom 30 år har holdt workshops i Vågå. Begivenheten ble behørig dekket av Fotomag, og du kan lese alt om den her, og se våre intervjuklipp med Krogvold om hva disse workshopene har betydd for norske fotografi.

Under markeringen i Vågå ble det også utgitt en stor jubileumsbok, 2680 VÅGÅ - Morten Krogvold Workshop 1989-2019. Vi spurte maestro selv hvorfor han mener folk bør lese den boken:

Fotomags medarbeider Arne Glomdal anmeldte boken i Fotomag nr. 5 - 2019. Den anmeldelsen kan du lese her.

mkw bok jacket front.jpgBoken «2680 VÅGÅ - Morten Krogvold Workshop 1989-2019» er både en mønstring av norsk fotografi gjennom 30 år og en grundig innføring i «Morten Krogvolds metode».

Fotomags redaktør skal selv delta på trinn to i høstens kurs i Vågå, fordi han har masse igjen å lære. 

– Jeg har fortsatt ikke tatt mitt beste bilde, sier Fotomag-redaktør Toralf Sandåker.