TID: Torsdag 12. mai og fredag 13. mai 2022.
STED: Frysja kunstnersenter, Kjelsåsveien 145, 0491 Oslo.

Workshopen går over to dager i klargjøring og printing av bilder i utstillingskvalitet på kunstpapir. Kurset passer for fotografer, billedkunstnere og fotoentusiaster.

Dette er en to dagers spesialworkshop i samarbeid med Opplæringskontoret for fotostudier hvor du lærer hvordan du printer ut bilder i høy kvalitet, og hvordan det du ser på skjermen stemmer med den ferdige printen. Etter dette kurset vil du kunne få perfekte printer både i sorthvitt og farger – enten du printer selv på egen printer eller lar et printlab printe for deg.

ML papirtest2021_Side_01.jpgKursleder er fotograf Morten M. Løberg. Han har lang erfaring som fotograf, billedkunstner og som fagjournalist, og har gjennom en årrekke gjennomført test av over 400 forskjellige papirer for digital utskrift. Han er en fullstendig frittstående kursleder, uten bindinger til noen aktører i markedet, så de rådene du får angående valg av materialer og utstyr bygger utelukkende på hans erfaring og vurderinger. Morten Løbergs oppdaterte papirtester er tilgjengelig for Fotomags abonnenter for halv pris.

Les alle detaljer om kurset og meld deg på hos Kursfabrikken.no.