EISA-prisene er ikke basert på markedsposisjon, design eller papirspesifikasjoner. EISA tester absolutt alle produkter vi honorerer og prisene er utelukkende basert på grundige tester og faglige vurderinger av EISAs medlemsblader

Selv om ikke alle magasinene som er tilknyttet EISA får hvert eneste produkt til test, må alle produkter være testet av et minimum av EISA-blader innenfor hver produktkategori. Kategoriene er audio/hifi, hjemmekino, TV/Video, fotografi, bilunderholdning og mobil elektronikk. Til sammen 58 magasiner og nettsteder som representerer et stort antall land i Europa i tillegg til Australia, Canada, USA og Asia. 

I tillegg har EISA-familien et utvalg assosierte medlemmer blant noen av de mest kjente teknologibloggerne i elektronikkverdenen. Alle assosierte medlemmer publiserer også årets EISA-priser slik at den totale spredningen av prisene stadig blir større. 

Skjermbilde 2023-08-08 kl. 16.03.00.png

EISA-medlemmer har de siste månedene hatt en rekke videomøter og diskutert og stemt på EISA-prisene.

EISA jobber om sommeren

Mai til juli er en utrolig travel periode, hvor vi i EISA helst skulle sittet på terrassen og opplevd våren og sommeren. Da tester vi et stort antall produkter som ofte kommer inn i siste øyeblikk. Vi deler våre erfaringer med de andre EISA-bladene og dokumenterer hva vi kommer frem til. Selv om mange påstår at det å vurdere egenskaper, lytte på lyd og se på bilder, er særdeles subjektivt, finner man stort sett frem til de samme produktene – uavhengig av hverandre. Dette skjer enten man bor i Skandinavia, rundt Middelhavet eller i Australia. 

Ikke alle produkter kan nomineres til en EISA-pris. Produktene må distribueres i et minimum av EISA-landene, og det sier seg selv at uten distribusjon i England, Tyskland, Frankrike, Spania, Italia, India, Japan eller USA blir det vanskelig å nå opp i en diskusjon, selv om produktene er aldri så populære her hjemme. 

Her på Fotomags nettsider og i vårt magasin kan du lese om EISA Maestro-vinnerne, og de produktene som tildeles EISA-priser 15. august. Selve prisutdelingen finner i år sted i England 29. september. 

Fotomag gratulerer 
alle vinnerne! 

Klikk her for å se alle årets EISA-priser for foto.

Klikk her for å se hvilke mobilprodukter som har fått EISA-pris i år.