Klassikeren: GoPro Hero11 Black med GoPros klassiske design er bedre enn noensinne, og er rettet mot entusiaster og profesjonelle som vil filme slik at du føler du selv er til stede. En ny 1/1.9” CMOS leverer 10-bit fargevideoer i opp til 5,3 megapiksler og inntil 60 bilder / sek. 

Bildebrikken muliggjør også videoer i høydeformat med 8:7-forhold, større enn tidligere GoPro-kameraer. Derfor kan du nå få med mer av motivet vertikalt, og med GoPro Quik-appen mulighet for å lage 9:16-format vertikalvideo til Instagram og TikTok samtidig med tradisjonell høyoppløst 16:9 breddeformat til Youtube eller TV. Den nye CMOS-brikken støtter også HyperView ultravidvinkel, videre enn noensinne for et Hero-kamera. 

Hero11 Black Creator Edition: Denne pakken er alt-i-ett-løsningen for innholdprodusenter som gjør vlogging, filming og live strømming enkelt, med et ultralett design som får plass i hånden. Har alt som Hero11 Black kan by på, pluss et batterigrep med strøm nok til lange opptak, med knapper for enhånds-kontroll og mer enn fire timer 4K-opptak per opplading. Her kan du plugge inn en ekstra retningsbestemt mikrofon, ekstern mikrofoninngang, HDMI-port for å koble til ekstern skjerm, et kraftig LED-lys og to stk. tilbehørssko for ytterligere utstyr.

Hero11 Mini: Dette er en lettere, mindre og enklere versjon av Hero11 Black, men med de samme kvalitetene som sin større slektning. Med mindre størrelse og enkel en-knapps styring er den perfekt for alle som vil ha det enklest mulig uten å ofte noe som helst av ytelse eller kvalitet.

GoPro Hero11 Black koster fra ca. 5.000 kr med GoPro-abonnement, og leveres nå. GoPro Hero11 Black Creator Edition leveres også nå, og koster fra ca. 7.400 kroner med abonnement, mens GoPro Hero11 Mini kan kjøpes fra 25.oktober, vi tipper til ca. 4.000 kroner med abo. Alle produktene vil også kunne kjøpes direkte i butikk uten abonnement, men da til en litt høyere pris.

Du finner mer informasjon på GoPros nettside.