Bak portalen MEET står Anne Lise Flavik og Katrine Adler-Gjerde, godt støttet av fotograf Morten Krogvold. Duoen har bygget MEET på sin lidenskap for fotografi. Den nye portalen kombinerer deres livslange erfaringer: Katrine fra oppbygging av Leica og Nikon og Anne Lise som var med å bygge opp Nordic Light International Festival of Photography. Begge som tilretteleggere for internasjonale workshops og masterclasses.

«Vi gleder oss veldig til å ønske våre første medlemmer velkommen til MEET-universet med internasjonalt anerkjente fotografer og deres fabelaktige arbeid,» sier Anne Lise Flavik som er kreativ leder i selskapet.

Daglig leder Katrine Adler-Gjerde lover at MEET-medlemmer «skal få være flue på veggen når fotografene er på jobb, i deres kreative prosesser og oppdager deres hemmeligheter».

Lidenskap

MEET henvender seg til alle med lidenskap for fotografi og som har interesse for å lære hvordan begavede og kreative fotografer jobber og produserer ikoniske bilder. Vi graver dypt ned i den enkeltes fotograf sin tankeprosess. MEET-fotografer inkluderer navn som Julia Fullerton-Batten, Bruce, Gilden, Ragnar Axelsson, Mona Kuhn, Ralph Gibson, Cooper & Gorfer, Joel-Peter Witkin, Greg Gorman, og mange flere.

Morten Krogvold er en av fotografene, og i tillegg er det han som intervjuer. Han har den jordnære, intime nordiske stilen som kjennetegner Mortens ansikt-til-ansikt intervjukonsept.

Nye videoer blir lansert hver eneste måned og medlemmene får prioritert tilgang til, og rabatter på internasjonale workshops. I tillegg tilbyr MEET adgang til et eksklusivt lukket Instagram-fellesskap der man treffer fotografene, bak kulissene.

Du kan lese mer om MEET og hva portalen inneholder på meetworldphotographers.com.

NB! Portalen er engelskspråklig.