Vi har også gjennomført det første året med betalt abonnement. Nå er de første sidene i hver utgave åpne, og fritt å lese for alle. Fra og med side 15 er innholdet forbeholdt våre betalende abonnenter. Det er disse betalende abonnentene som holder Fotomag gående, og som vi skylder den største takken. Nettstedet Fotomag.no bringer nyheter og annet innhold som er åpent for alle å lese.

Vi har fått en god del abonnenter på de 10 månedene abonnementsordningen har vært i drift, men ønsker oss mange flere. Du som er leser og kjenner oss, er vår beste referanse. Vi er dypt takknemlige for hver venn og nye leser du anbefaler Fotomag til. Du kan fremdeles frem til 15. januar gi bort et årsabonnement på Fotomag til kampanjeprisen 199 kroner. Eller som gave til deg selv.

Fotomag er, som våre trofaste lesere vet, medlem av den internasjonale utgiverorganisasjonen EISA, «Expert Imaging and Sound Association», som neste år markerer sitt 40-årsjubileum, som den eldste i sitt slag. Allerede i denne utgaven utlyser vi neste års EISA Photography Maestro-konkurranse, der den norske vinneren vil kjempe om gjeve premier. 

EISA-Maestro-2022-Logo-outline.jpg

I neste utgave, nr. 1–2022, kårer vi årets Fotomag-produkter blant de mange vi har testet og prøvekjørt i året som gikk. Og i vår september-utgave gir vi plass til alle vinnerne av de internasjonale EISA-prisene, samt EISA Maestro-konkurransen. Nettverket av 16 EISA fotomagasiner og enda flere lyd- og bildemagasiner i fire verdensdeler (foreløpig) er vår ryggrad når vi utfører våre grundige produkttester og gir våre anbefalinger. Som forbrukermagasin er derfor Fotomag en pålitelig veiviser i bildeteknologiens jungel.

Godt nytt foto-år og takk for følget i året som gikk.