Festivalprogram_NNFF_2022-400px.jpgFestivalarrangementet er orientert rundt Rådhusteatret i Ski sentrum, med god adkomst fra hele Østlandet. Festivalen går over tre dager, og du kan se hele festivalprogrammet på festivalens hjemmeside. Det trykte festivalprogrammet kan dessuten lastes ned som PDF her. eller klikk på omslagsbildet til høyre (2,3 MB PDF-fil),

Etter en ufrivillig korona-pause tok festivaleierne i fjor sjansen på å utlyse ny festival i 2022. Bak festivalen står Norske Naturfotografer/NN, Biofoto og NSFF – Norsk Selskap For Fotografi.

Mange aktiviteter

550 deltagere får i år være med på arrangementet, som er helt unikt i Norge. I tillegg til bildevisninger og foredrag kan deltakerne besøke mange spennende utstillinger inne og utendørs på utvalgte steder i nær tilknytning til Rådhusteateret. På kveldene arrangeres middager med mulighet for hyggelig foto- og naturprat med andre festivaldeltagere og foredragsholdere.

Festivalen åpnes offisielt kl. 15:00 av ordfører Hanne Opdan, men noen av deltakerne er allerede godt i gang med den fulltegnede pre-festival-makroworkshopen med Anna Ulmestrand. Så går det slag i slag til festivalslutt søndag kl. 15:00.

Norsk Naturfotofestival 2022