Importør:

(© Video: Alex Stead / Nikon).

[Konkurransen er sponset av Nikon].

Nikon Z 50 er det nye kompakte, Z-kameraet fra Nikon, og et fullverdig medlem av Z-systemet sammen med Nikon Z 6 og Z 7. Den kompakte størrelsen og de kompakte objektivene gjør Nikon Z 50 spesielt godt egnet til reisefotografering og ellers når du har bruk for et hendig kamera å ta med deg, for enkeltbilder og filming. Du kan lese om Nikon Z 50 i vår sniktitt her.

Z_50_00_AS_0456-copy.jpg

Reisefotografering er tema for Fotomags konkurranse (© Foto: Alex Stead).

Nikon Z 50 benytter Nikon-objektiver med Z-fatning, men kan også bruke speilrefleksobjektiver med FTZ-adapteren. Det har en 20,9 Mp CMOS-brikke i DX-format, er bygget med front og topp i magnesiumlegering, har oppfellbar blitz, et solid grep, en stor og god søker, og den samme raske autofokusen som Nikon Z 6 og Z 7. Kameraet koster ca. 9.500 kroner, eller ca. 11.000 med kit-zoomen NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR.

Z_50_00_AS_0629-copy.jpg

Bruk lenken nederst på siden og send oss dine beste reisebilder- eller -filmer (© Foto: Alex Stead).

Nikon Z 50 tar videofilm i 4K-oppløsning, eller Full HD, samt saktefilm i Full HD med 4x og 5x hastighet. Kameraet kan også ta enkeltbilder under videoopptak, både i 4K og Full HD. Nikon Z 50 har inngang for ekstern mikrofon. Kameraet har også mulighet for intervallopptak og kan lage intervallfilm i 4K internt i kameraet..

c21_Z50_16-50DX__3.5-6.3_front34l-copy.jpg

Vinn en Nikon Z 50

I Fotomags reisefotokonkurranse kan du vinne din egen Nikon Z 50. Vi vil kåre en vinner med de beste bildene og videofilmene med reisetema. Hvor går din reise?

Bildene og filmene kan være tatt med det utstyret du har, og det er ikke bare teknikken som teller – vi vil ha bilder og filmer som fanger oppmerksomheten og interesserer leserne. 

8AA5B4C6-1FA6-4233-85A3-CEC5B514D726.jpeg

Slik kan du vinne

 1. Du kan delta med både enkeltbilder eller videofilmer, eller begge deler.
 2. Hver deltaker kan sende inn maks. 5 - fem - bidrag.
 3. Du må selv ha tatt bildene/filmene og personer du har fotografert må ha gitt samtykke til at bildene kan publiseres.
 4. Enkeltbilder leveres som JPG-filer i ca. 2000 piksler langs lengste side. NB! Oppdatert!
 5. Videofilmer må være maks. 30 sekunder og leveres i Full HD (1920 x 1080 pkt) 
 6. Temaet for konkurransen er «REISEFOTOGRAFI», i vid forstand. Vær kreativ, motivene kan hentes fra alle årstider og reisemål, men et godt tips for å trigge juryens interesse er menneskers reiseopplevelser. Skriv gjerne noen ord om ideen, reisemålet eller hva du vil vise med bildet/filmen.
 7. Ved å sende inn dine bidrag samtykker du til at Fotomag og Nikon kan publisere bidragene i forbindelse med konkurransen.
 8. Det kåres én vinner, som mottar en Nikon Z 50 til odel og eie direkte fra Nikon.
 9. Etter noen ukers tester skal vinneren dele sine brukererfaringer og bilder med Fotomags lesere. Dette publiseres også i Nikons kanaler.
 10. Juryen er Fotomags redaksjon og juryavgjørelsen er endelig. Vinneren og eventuelle hederlige omtaler publiseres i Fotomags kanaler.
 11. Bidragene sendes til Fotomags redaksjon som e-post, til adressen redaksjon@fotomag.no. NB! Skriv Nikon Z 50 Reisefotokonkurranse i emnefeltet.
 12. Bilder/filmer sendes med som vedlegg, og hver fil merkes med fotografens navn. Fristen er 24. januar 2020.
 13. Juryen vil ikke bedømme bidrag som ikke følger konkurransereglene.
 14. Alle bidrag må inneholde fotografens fulle navn, e-postadresse, mobilnummer og postadresse. Postboksadresser godtas ikke.
 15. Bildefilene returneres ikke etter konkurransen. Fotomag og Nikon vil kun bruke bildene i forbindelse med konkurransen og promoteringen av konkurransen.

La deg gjerne inspirere av bildene til Alex Stead øverst på siden – de er alle tatt med Nikon Z 50. Men vi er ute etter dine bilder og ideer.

Du kan sende inn bidrag ved å klikke her: redaksjon@fotomag.no

Hilsen Fotomag-redaksjonen.