Hvilke muligheter 2021 vil by på, kommer an på om vi ser glasset som halvfullt eller halvtomt. 

Følgene av pandemien for fotografer og fotobransjen har vært merkbare. Fotografer kan ikke jobbe hele tiden fra hjemmekontor, så reisestoppen har vært vanskelig. Mye av infrastrukturen har brutt sammen, men det er også næringer som opplever vekst. Publikum har heller handlet på nett enn i butikker, og verden er blitt mer digital. Det har mange sett muligheten i.

Vi i Fotomag er optimistiske. Vi tror flere kommer til å lese online enn på papir, og vi er overbevist om at interaktivitet blir et stadig viktigere poeng. Fotomag er, både som magasin og nettsted, interaktivt og digitalt av natur. 

Vi er optimistiske. Vi tror flere kommer til å lese online. Fotomag er interaktivt og digitalt av natur.

Men 2020 har også bekreftet at Fotomag ikke kan drive med bare annonseinntekter. Derfor vil vi i 2021 i enda større grad satse på leserne. Det er leserne, og bare leserne vi lager innhold for, og når vi fra utgave 1-2021 går over til betalt abonnement for magasinet, håper vi at mange nok vil betale for tilgang til vårt egenproduserte og unike stoff, som tester og kunnskapsstoff. De fleste sidene i Fotomag vil derfor kreve at du logger deg inn som betalt abonnent.

Nettsidene våre, www.fotomag.no, vil fortsatt være åpne. Nyhetsstoffet er fortsatt mest aktuelt på web. Men bare abonnentene vil få tilgang til komplette tester og artikler, selv om utdrag vil være tilgjengelig på web-sidene. I år klarte vi tross pandemien å gi ut 7 utgaver, med totalt 625 sider. I 2021 øker vi til 8 utgaver av magasinet.

Nærmere informasjon og tilbud om abonnement vil du finne her på fotomag.no, på vår Facebook-side og i neste utgave av magasinet, nr. 1 - 2021. Har du tegnet gratis-abonnement tidligere, vil du dessuten høre direkte fra oss.

Vi ønsker alle lesere godt nytt år og håper du fortsatt vil være med på ferden med Fotomag, Norges digitale fotomagasin.