Serien til Poppe, Gilded Lilies: Portraits of Cut Flowers illustrerer den skadelige miljøpåvirkningen av snittblomster, gjennom nøye utformede bilder av buketter mot en bakgrunn som viser landskap ødelagt av klimaendringer. Fotomag skrev om Tine Poppes utstilling av dette prosjektet i vår høstutgave, nr. 6 - 2023.

World Photography Organization har i dag kunngjort finalistene og de shortlistede fotografene i den profesjonelle konkurransen til Sony World Photography Awards 2024. Den profesjonelle konkurransen, som er inne i sitt 17. år, belønner eksepsjonelt arbeid både når det kommer til teknisk beherskelse og en original tilnærming til fortelling. 

Over 395 000 bilder fra mer enn 220 land og områder ble sendt inn til Sony World Photography Awards 2024, med det høyeste antallet bidrag som er registrert i den profesjonelle konkurransen noensinne.

Årets prisutdeling finner sted i London 18. april. Vinnerbildene deltar på en stor utstilling i Somerset House fra 19. april til 6. mai. Fotomag vil være til stede under prisutdelingen og dekke utstillingen.