Han har også utviklet nye foredrag. Brendhagen er siden i mars leder i Norske Naturfotografer, og kjent for mange fotointeresserte. Han er også Nikon-ambassadør, og Fotomag portretterte ham i vår utgave nr. 4 - 2017. Har du vært på foredrag eller workshop med Roger, vet du at det blir masse praktisk erfaring, og artige, men nyttige histoirier.

Her er noen av foredragene han holder på bestilling:

Foto-fordrag på ca 2,5 time 
populært på klubbkvelder: Da viser han bilder fra sine fotoekspedisjoner i inn - og utland, ispedd fototips og praktiske råd innen natur - og makrofotografering. 

Nytt foredrag: «Rødlisten»
Roger lagde dette foredraget for «Besøkssenter Rovdyr Østerdalen» på Koppang for noen uker siden. Han tar for seg noen av de artene som har havnet på rødlisten, samspillet mellom artene – og viktigheten av biologisk mangfold. Han forteller også historien bak noen av sine møter med disse artene ispedd noen fototips. 

Foredrag - Makrofotografering
Du vil få generelle tips og praktiske råd - i tillegg til å kunne få teste forskjellig fotoutstyr. Du lærer blant annet om makrooptikk og spesialutstyr. Hvordan bruke blits ved makrofotografering. Brennvidder og blender, ISO, hvitbalanse og filter er også på agendaen. 2 timer innføring i makrofotografering

Fotoforedrag - Hvordan fortelle en historie med bilder
Foredrag om dokumentarisk foto/reportasjefoto. Hvordan fortelle en historie ved hjelp av bilder. Praktiske råd og tips om hvordan du selger bilder, reportasjer og artikler. Alle deltagerne får en praktisk oppgave som skal løses innen avtalt tid (ca en uke) - med tilbakemeldinger på oppgaveløsningene. To timer 

Fotoforedrag - Hvordan selge bilder - To timer 

Foredrag - Fototips fra A til Å - To timer 

Foredrag - Action-fotografering fra A til Å - To timer 

Foredrag - Fugle-fotografering fra A til Å - To timer 

Foredrag - Fototilbehør fra A til Å - En time 

Fotoworkshop - Makrofotografering
Du vil få generelle tips og praktiske råd - i tillegg til å kunne få teste forskjellig fotoutstyr. Du lærer blant annet om makrooptikk og spesialutstyr. Hvordan bruke blits ved makrofotografering. Brennvidder og blender, ISO, hvitbalanse og filter er også på agendaen. Oppstart kl 10.00 - 16.00. 2 timer innføring i makrofotografering. 4 timer praktiske øvelser i felt.


Ta kontakt med Roger for pris og ledige datoer:
Facebook: www.facebook.com/roger.brendhagen
Mail: roger@brendhagen.no
Mobil: 48401818