Roger Brendhagen er en av landts mest aktive naturfotografer, og er nesten alltid på reise. Enten det er vill natur eller ville dyr han ferdes blant, han går ofte til det ytterste for å ta sine spesielle bilder. I fjor begynte han å planlegge en ny tur til Antarktis og denne utstillingen, da han returnerte på et oppdrag for Hurtigruten.

RogerSilo_400px.jpg

Vårt femte største kontinent har nesten ingen besøkt. Det er av en grunn! Antarktis er en polarørken med uberørt natur. Ubarmhjertig klima med vintertemperaturer på -100C og ruvende isfjell gjør Antarktis til et av verdens farligste områder. Fotograf Roger Brendhagen viser oss sitt Antarktis i serien ”Antarctica” i denne utstillingen. 

Brendhagen har hele verden som sin arbeidsplass og reiser over 250 døgn i året for å levere bilder til oppdragsgivere og presse. I tillegg har han en rekke separatutstillinger bak seg og har vunnet flere internasjonale priser. Som en av Nikons ambassadører gjennom 11 år, holder Brendhagen mellom 80 og 100 foredrag i året, i tillegg til å arrangere ulike workshops og fotoreiser.

Utstillingen henger til ut februar 2020.