Fotomag kan leses gratis, og både siste utgave og alle tidligere utgaver er lett tilgjengelige digitalt. Som et interaktivt magasin med rikt medieinnhold, er det aller beste å lese Fotomag online, men du kan også laste ned magasinet som PDF.

Når du leser Fotomag online får du også tilgang til ‘live’ videoer og bilder. Fotomag publiseres på Joomag-plattormen, som gir bladet dynamiske lenker, videospiller med lyd og bildekaruseller, der hver bilderute viser en serie bilder som skifter automatisk. 

Aller best leseropplevelse får du med Joomag-appen for iOS eller Android, og nettbrettets store skjerm gjør leseopplevelsen bedre enn mobilen, selv om mobilskjermene er blitt større. Mange leser likevel Fotomag på sin smartmobil, men vi anbefaler en høyoppløst skjerm på minst 5 tommer.

Du kan også lese Fotomag i en vanlig nettleser, da er også skjermen stor nok. Har du pekeskjerm, blir nettleseropplevelsen nesten som på nettbrett.

Slik gjør du

Klikk på Joomag-app-symbolet for din plattform for å laste ned Joomag-appen. Det er samme app for mobil og nettbrett. Velg mellom Apple (iOS) og Android. Så fort du har installert appen, kan du søke etter Fotomag under "Explore" seksjonen i appen og da kommer Fotomag opp.

JoomagApp_IOS.jpg JoomagApp_Android.jpg

http://bit.ly/JOOM-ios

http://bit.ly/JOOM-android

Du kan også lese magasinet i alle nettlesere på PC eller Mac. (Nettlesere på nettbrett og mobil går også, men da anbefaler vi sterkt å laste ned Joomag-appen - se ovenfor).

Her kan du lese nyeste utgave, nr. 2 - 2019 (klikk på bildet):

FotoMag 2-2019-cover_800px.jpg

Alle tidligere utgaver av Fotomag er gratis tilgjengelig online. Her kan du bestille gratis abonnement, så får du beskjed når nye utgaver er klare.

Det er bare å klikke på lenken eller bildet nedenfor, så kommer du til en oversiktside der du kan gå direkte til alle utgaver av magasinet som hittil er kommet ut.

Alle utgivelser_600px.jpg

http://bit.ly/FotomagZ

God lesning!

Og husk å dele magasinet med alle du tror vil ha glede av det.
Følg oss gjerne på Facebook og Instagram også (ikonene rett under her).

1477352454_facebook.png 1477352625_instagram.png

Med vennlig hilsen
Alle oss i Fotomag