Fotografi er hans lidenskap. Under oppveksten ble han interessert i fotografi, og han har alltid hatt en drøm om å reise verden rundt for å se og oppleve forskjellige kulturer og landskaper i de ulike verdensdeler.

Zwe Marn Tun Tun tok vinnerbildet i Inlesjøen i hjemlandet Myanmar/Burma på en reise i oktober 2017. Inlesjøen er den nest største innsjøen i landet, og et populært reisemål pga. de tradisjonelle fiskerne og innbyggerne, som bor på og ved den grunne innsjøen med sine flytende hager. Zwe Marn Tun hørte ofte om fiskerne ved Inlesjøen i sin barndom, og har alltid hatt lyst til å reise dit. Så ble også turen til Inlesjøen i 2017 en uforglemmelig opplevelse.

Du kan se hans øvrige bidrag til konkurransen i bildespillet øverst på denne siden.

IMG_4765_1500px.jpg

Zwe Marn Tun Tun. Foto: Zaw Win Htun

Zwe Marn Tun er selvlært som fotograf, og har dessuten lært mye fra både internett og sosiale medier. Han minnes at han var interessert i kunst i barndommen, men hadde ikke planer om å bli fotograf. 

c32_Z50_16-50DX__3.5-6.3_fronttop-copy.jpg

Som vinner av Fotomags reisefotokonkurranse har Zwe Marn Tun Tun mottatt et Nikon Z 50 systemkamera i premie.  Når han etter noen uker med kameraet har høstet de første erfaringene, kommer vi tilbake til ham og lar ham dele sine erfaringer og bilder med Fotomags lesere. Nikon vil også presentere ham og hans bilder i sine kanaler. Fotomag og Nikon takker alle deltakerne i konkurransen. Les mer og se flere deltakerbilder her på www.fotomag.no