Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Foto

Test
D7500_18_140_tilt_1
Flørter med proffene

Nikon D7500

Nikon D7500 henter godsaker fra D500, har genene fra D7200, men har sin egen personlighet. Det gir en bra miks.
Test
 Sony A9 har en ytelse og funksjoner som slår alt annet som hittil er laget. Og nå har Sonys fullformatkameraer fått et objektivutvakg å merke seg.
Et veiskille for de speilløse

Sony Alpha α9

Etter A7-serien var det ventet for alle som har fulgt Sonys og tidligere Minoltas tallsystem, at det ville komme en virkelig toppmodell. Det var også ventet at den ville hete A9.  
Photocamp-kampanje-banner
Det årlige møtestedet for profesjonelle og entusiaster hos Interfoto i Oslo

Photocamp 2017 hele uken

Hele denne uken arrangerer Interfoto Photocamp 2017, det alt som kan krype og gå av fotografer, leverandører og Interfotos egne eksperter møtes for å lære, bli inspirert og inspirere andre. Hele uken er det dessuten gode tilbud fra Interfotos rikholdige utvalg.
FotoMag-5-2017-s28-31-4
Laboratoriemålinger av høy internasjonal standard

Fotomag samarbeider med DxOMark om tester

Fra og med Fotomag nr. 5 - 2017 har vi innledet et samarbeid med DxOMark om å benytte deres tekniske kameramålinger. De vil supplere våre praktiske tester. De to første testene er NIkon D850 og Canon EOS 6D Mark II. DxOMark-målingene står på slutten av testen.    
D850_front
Rykteflommen gikk i forveien.

Prøvekjørt: Slik er Nikon D850

Nikon fyller 100 år i år, omtrent på denne tiden. Ryktene hadde allerede gått en stund, det skulle komme en arvtager etter D810. men kunne det være en verdig 100-års jubileumsmodell?  
 DxO PhotoLab er det nye navnet på DxO Optics Pro, som allerede har fått egenskaper hentet fra Nik Collection.
DxO kjøper programvaresamlingen fra Google

Nik Collection er reddet

Nik Collection – programvaresuiten for kreativ og avansert bildebehandling – lever videre under DxO sitt eierskap etter at DxO denne uken kunngjorde at de har kjøpt Nik Collection fra Google.
Oly-17_12_45_12
M-Zuiko 17 mm f/1.2 og M-Zuiko 45 mm f/1.2 PRO

To nye f/1.2 PRO-objektiver fra Olympus

I dag lanserer Olympus PRO-objektiv nr. 8 og 9. M.Zuiko Digital ED 17 mm F1,2 PRO er det nye lyssterke moderate vidvinkelobjektivet og M.Zuiko Digital ED 45 mm F1,2 PRO det nye  portretteleobjektivet ...
A7RM3_front
Sony A7R III er en kraftig oppgradering

Dobbel ytelse, dobbel batteritid

Når Sony i dag lanserer A7R III, er det et kamera som trer inn i den profesjonelle klassen, sammen med A9. Dermed gir Sony både Canon og Nikon tøff konkurranse i klassen der høyeste oppløsning teller,...