Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Bilder

StavangerFoto_Messe2017_Foto Roy Mangersnes
Den årlige fotomessen går av stabelen 9.–12. november

Møt Nordens dyktigste fotografer i Stavanger

Stavanger Foto er i full gang med forberedelsene til sin årlige fotomesse. Der vil publikum få anledning til å la seg inspirere av møtet med noen av Nordens aller beste fotografer. Arrangørene frister selvsagt også med messetilbud. 
Test
21037983_10209409524547267_2033403994_o
Pågående test – del 1

Nikon D850 - de første bildene

Vi har begynt å teste Nikon D850. Som alltid er de første bildene vi tar enkle bilder med automatikk og JPEG for å bli kjent med kameraets grunnleggende og automatiske funksjoner. Vi vil legge ut flere bilder og videoer underveis i løpet av testen.
 Nordic Light-festivalen i Kristiansund går i år fra 3.-7. mai. (skjermbilde fra festivalens web-side)
Morten Løberg avrunder festivalen i Kristiansund

Nordic Light-festivalhelg

Årets fotofestival i Kristiansund er i full gang, og går inn i en hektisk helg. Nordic Light International Festival of Photography avsluttes søndag med blant annet foredrag av Morten Løberg – en av årets hovedutstillere og vinner av Leif Preus hederspris i 2016.
 Fra Fotografiets dag i 2016.
Se hele programmet her

Søndag er Fotografiets dag

Søndag 21. august arrangeres Fotografiets dag på Karljohansvern i Horten. Her er utstillinger, foredrag og aktiviteter. Det er Preus Museum som arrangerer i samarbeid med norske fotograforganisasjoner.
FotoDagPreus
Preus Museum, Horten

Fotografiets dag søndag 21. august

​Årets festivalutstiller under Fotografiets dag i Horten er Sebastian Ludvigsen. Ludvigsen er tilknyttet TinAgent og hans fotografi beskrives som "en krysning mellom det konservative og det humoristiske". Fotografiets Dag arrangeres i år for 10. gang søndag 21. august, som alltid ved Karljohansvern ...
Sculptures-on-the-lawn-at-014
Tidenes opphavsrettssak?

Krever 8,5 milliarder for urettmessig bildesalg

Den kjente amerikanske fotografen Carol Highsmith stevnet mandag denne uken bildebyrået Getty Images for en føderal domstol i New York, med krav om ufattelige 1 milliard dollar (mer enn 8,5 milliarder kroner) i erstatning for "kraftig misbruk" av hennes bilder. Det var nettmagasinet PDNpulse som mel...