Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Konkurranser

D850_100aar
Fotokonkurranse: Send inn dine beste Nikon-bilder

Blir det deg som får teste Nikon D850 i 100 dager?

Nikon feirer 100 år i 2017, og på tampen sponser Nikon en konkurranse i Fotomag for Nikon-brukere. Vi ønsker rett og slett de 100 beste bildene tatt med et Nikon-kamera, som vi publiserer i en spesialutgave av Fotomag.
Tyrkiske Burhan Ozbilici vant hovedpremien under World Press Photo 2017 med sitt sterke bilde av attentatmannen Mevlüt Mert Altıntaş som roper etter å ha skutt den russiske ambassadøren Andrey Karlov i et kunstgalleri i Ankara 19. desember 2016. © Burhan Ozbilici, The Associated Press.
Burhan Ozbilici vant World Press Photo of the Year

Hatet som ble årets pressebilde

Årets bilde i den store konkurransen World Press Photo 2017 ble ikke uventet den tyrkiske fotografen Burhan Ozbilicis bilde fra attentatet mot Russlands ambassadør i Ankara i desember i fjor. Svenske Magnus Wennman vant også en førstepris i kategorien «People».
2018_masters
Nå er det åpent for bidrag til neste års store konkurranse

Bor det en Hasselblad Master i deg?

Hasselblad Masters er en av verdens mest prestisjetunge fotokonkurranser. Den er åpen for profesjonelle fotografer og unge fotografer under 21 år. Frem til 10. juni 2017 kan du levere inn dine bidrag til neste års konkurranse, der vinnerne blir kunngjort i januar 2018. Ovenfor ser du vinnerne av Has...
ÅRETS NORDISKE NATURFOTOGRAF Audun Rikardsen_portrett
Natur&Foto med National Geographic i ryggen inviterer for 7. gang

Konkurranse: Årets nordiske naturfotografi

1. november er fristen for å levere bidrag til neste års konkurranse om beste nordiske naturfotografi. Det er tidsskriftet Natur&Foto som sammen med bl.a. National Geographic inviterer til Nordic Nature Photo Contest 2017 (NNPC).
Premiecollage
Se hva vinnerne får

Her er premiene til sommerkonkurransen

I vår konkurranse #FotomagSommer på Instagram har vi hatt 13 ukevinnere, og i Fotomag nr. 1 som kommer i slutten av september, får du vite hvem som blir hovedvinner. Men allerede nå kan du se premiene.
FM_vinnere
Nå kan du stemme på dine favoritter

Finalerunden - #FotomagSommer

Her er vinnerbildene i vår sommerkonkurranse i 2016. Frem til slutten av september kan du stemme på dine favoritter ved å besøke vår Facebook-side eller stemme på Instagram.
Nikon Photo Contest 2016-2017
Alle kan delta med stillbilder eller video

Nikon Photo Contest 2016-2017

Den internasjonale Nikon Photo Contest 2016-2017 er den 36. i rekken, og er anerkjent som en av de fremste åpne fotokonkurransene i verden. Nå utlyser Nikon årets konkurranse, med ekstra fristelser i ...
"Fighting Topis". Vinner, Norway National Award, 2016 Sony World Photography Awards. © Arnfinn Johansen, Norge.
Vinner du verdens største fotokonkurranse neste år?

Send inn til Sony World Photography Awards 2017

Neste år markerer verdens størst fotokonkurranse, Sony World Photography Awards sitt 10-årsjubileum, og allerede nå kan du begynne å sende inn ditt konkurransebidrag. Konkurransen i 2016 fikk inn 230....

Fotomagsommer på Instagram

Bli med i konkurransen. Ny sjanse hver uke til å bli ukevinner og komme med i finalen i august. Legg ut ditt beste sommerbilde på Instagram tagget ‪#‎FotomagSommer‬. Husk, sommeren er alt for kort. ...