(Dette er en lett bearbeidet utgave av lederartikkelen i Fotomag 8-2021)

Vi har også gjennomført det første året med betalt abonnement. Nå er de første 14 sidene i hver utgave vi har gitt ut åpne, og fritt å lese for alle. Fra og med side 15 er innholdet forbeholdt våre betalende abonnenter. Det er disse betalende abonnentene som holder Fotomag gående, og som vi skylder den største takken.

Vi har fått en god del abonnenter på de 10 månedene abonnementsordningen har vært i drift, men ønsker oss mange flere. Du som er leser og kjenner oss, er vår beste referanse. Vi er dypt takknemlige for hver venn og nye leser du anbefaler Fotomag til. Du kan anbefale venner og bekjente å tegne abonnement her. Enda bedre: er du medlem av en fotoklubb som hører inn under Norsk Selskap For Fotografi (NSFF), får du abonnement med rabatt.

Vi er dypt takknemlige for hver venn og nye leser du anbefaler Fotomag til.

Fotomag er, som våre trofaste lesere vet, medlem av den internasjonale utgiverorganisasjonen EISA, «Expert Imaging and Sound Association», som i år markerer sitt 40-årsjubileum, som den eldste i sitt slag. Allerede i Fotomag 8 - 2021 utlyste vi neste års EISA Photography Maestro-konkurranse, der den norske vinneren vil kjempe om gjeve premier. 

EISA-Maestro-2022-Logo-outline.png

I neste utgave, nr. 1–2022, kårer vi årets Fotomag-produkter blant de mange vi har testet og prøvekjørt i året som gikk. Og i vår september-utgave gir vi plass til alle vinnerne av de internasjonale EISA-prisene, samt EISA Maestro-konkurransen. Nettverket av 16 EISA fotomagasiner og enda flere lyd- og bildemagasiner i fire verdensdeler (foreløpig) er vår ryggrad når vi utfører våre grundige produkttester og gir våre anbefalinger. Som forbrukermagasin er derfor Fotomag en pålitelig veiviser i bildeteknologiens jungel.

Godt nytt foto-år og takk for følget i året som gikk.